Дни преди бляскавото събитие, ПР мениджърът на Хърли се свързва

...
Дни преди бляскавото събитие, ПР мениджърът на Хърли се свързва
Коментари Харесай

Елизабет Хърли блести на парти в рокля на български дизайнер

Дни преди блестящото събитие, ПР мениджърът на Хърли се свързва с Невена, с молба да подбере няколко тоалета за разнообразни всемирски изяви, които предстоят на британката. Оказва се, че актрисата е видяла и е била мощно впечатлена от роклите на нейна близка приятелка-аристократ от лондонския хай лайф, която се появила в тоалет на именитата българска дизайнерка. Царицата на дантелата взема решение да провокира нормалния имидж на Елизабет Хърли, която, до този миг, рядко се вслушва в нечии препоръки във връзка с облеклото си и постоянно взима сама решенията за визията си. Невена сортира, разнообразни от нормалните за звездата рокли с V-образна кройка в горната част.



От фотосите оповестени в Инстаграм профила на Хърли, излиза наяве, че е приела избора на Невена Николова. 53 годишната актриса свети в тоалет от черна блуза, златно-черна бродирана полa и богато бродиран колан на NEVENA, всичко в изящна композиция от дантела и тюл, която акцентира сексапила и обаянието й. Родната дизайнерка неведнъж е споделяла, че за нея концепцията за цялостна визия е от изключително значение. Тя постоянно преценява тоалета с условията за дрескод на всяко събитие в комбиниране с самостоятелното лъчение на своите клиенти. „ Все отново бях сюрпризирана, че Елизабет Хърли ненадейно смени стила си и одобри друго деколте.

Години наред в нейна запазена марка се трансфораха надълбоко изрязаната горна част, която подчертава върху красивия й бюст. Самата актриса има доста мощно и завладяващо наличие, а аз бях водена от постигането на тайнственост, като сложим акцент върху нейното омагьосване, сексапил и непреходна хубост. За партито-изненада на Фърниш тя се е спряла, точно, на забавната игра от черна и черно-златна дантела, нежно обгръщаща тялото й, разкривайки хубостта на съвършените й форми. Ако тази рокля трябваше да има лично име, то сигурно щеше да бъде „ Елизабет Хърли” – споделя Невена Николова.



Майсторката на дантелата и тънкия ценител на ефирната тъкан, в последно време се обръща към гладките платове, с цел да отговори на динамичните условия в направата на формалното и протоколното облекло. Точната дреха за точната персона е в основата на работата на Невена, която към този момент 18 години облича щастливите си клиенти за техните огромни мотиви, съществени бизнес задължения и стилно показване във всички значими за тях моменти. За наслада на всички нейни фенове, скоро следва показване на нова, по-достъпна линия от тоалети, които разрешават изтънчено наличие и в всекидневието. В момента Невена работи и върху тоалети за корпоративни празненства към идните празници, както и обичаното и ентусиазъм – абитуриентските и сватбени безредици за идната година.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР