Дневник Това не е добър стил на влизане в управлението. Създава

...
Дневник
Това не е добър стил на влизане в управлението. Създава
Коментари Харесай

Трифонов копирал най-лошите неща от поведението и маниера на Борисов

 Дневник " Това не е добър жанр на влизане в ръководството. Създава се усещане, че Има Такъв Народ – управлението му или водачът на партията лично копират някои най-лоши неща от общественото държание и маниера на правене на политика на и на ГЕРБ, а това не е положително начало в опитите да се ревизира, да се в профил модела " ГЕРБ “. Това съобщи в изявление за БНР доцент Иво Инджов, специалист по политически връзки и учител във Великотърновския университет. Нова политика със остарели способи не се прави, счита той.

Инджов дефинира като верен ход декларираните промени в проектокабинета на " ИТН “ и означи, че явно се е вслушал в рецензиите, които пристигнаха от страна на евентуални сътрудници и анализатори, както и в " всеобщия гърмеж на отвращение в обществените мрежи “.

От Има Такъв Народ ще дадат конференция за решението да отдръпват проектокабинета

Ако обаче новите имена не са съветвани с останалите партии  на митинга, проверката ще бъде доста половинчата, безапелационен е преподавателят.

" Това е позитивна първа стъпка – че ще има проверка, но дали тя ще е стъпка на половина или цялостна крачка напред, аз съм умерено скептичен. “

Запитан дали вчерашният ход на Трифонов може да се пояснява като подготвеност за разговор, Иво Инджов разяснява:

" Ставащото в Има Такъв Народ е като черна кутия. Докато тя не бъде отворена и не бъдат разкодирани сигналите вътре, не може да се разбере какво тъкмо мислят те. “

Какво четем сред редовете в държанието на

Инджов допусна, че нови имена в състава на Министерския съвет, разгласен от Трифонов, ще бъдат препоръчани " най-много за постовете, за които имаше основателна рецензия или доста въпроси без отговор “.

От водача на Има Такъв Народ зависи доста – дали ще има трети предварителни избори или работещо държавно управление, " което да запретне ръкави и да реализира нужните промени “, акцентира доцент Инджов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР