Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Костенурките нинджа се завръщат подмладени на големия екран

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Следвайки стъпките на Спайдър-мен, костенурките нинджа се завръщат в кината, подмладявайки както известния франчайз под управлението на " безконечния младеж " Сет Роугън, по този начин и жанра на анимационните блокбастъри, съобщи Франс прес.

В " Костенурките нинджа: Пълен безпорядък " феновете още веднъж ще проследят приключенията на Леонардо, Донатело, Микеланджело и Рафаело и техния ментор и осиновител Сплинтър, който ги е научил на нинджуцу, с цел да се пазят от хората.

Нетърпеливи да бъдат признати, мечтаещи за гимназия и абитуриентски бал, маскираните влечуги вземат решение да се захвант със загадъчна незаконна организация, подпомагани от новата си другарка, тийнейджърката Ейприл О`Нийл, устремила се съм журналистическа кариера.

След появяването на комикса на Кевин Ийстман и Питър Леърд през 1984 година, франчайзът " Костенурките нинджа " се развъжда в анимационни сериали, трилогия от игрални филми през 90-те години на предишния век, видеоигри, играчки и други производни артикули.

 Фотогалерия: Игралният вид на Фотогалерия: Игралният вид на " Костенурките нинджа "

Новата акомодация - седмата на огромен екран след два кино лентата, продуцирани от Майкъл Бей през 2014 година и 2016 година, съумя да съблазни публиката на фестивала за анимационни филми в Анеси, която я удостои с продължителни аплодисменти през юни.

Режисьорът Джеф Роу тогава сподели, че с продуцентите Сет Роугън и Еван Голдбърг са желали персонажите да наподобяват като същински младежи, като в истинската версия те се озвучават от такива.

" Знаехме също, че филмът би трябвало да е друг, с цел да сработи, че би трябвало да вършим смели завои настрана от истинската галактика. Много хора са много привързани към тези герои, които имаха своя златен век през 80-те и 90-те години на предишния век, и не искахме да скапваме всичко ", сподели още режисьорът.
Филмът залага на новаторска графика, съчетаваща 3D и разнообразни анимационни 2D техники, като задачата е да напомни рисунките, надраскани в ученическите тетрадки. Това неизбежно провокира съпоставения със " Спайдър-мен: През Спайди-вселената ", един от касовите шлагери на годината, и с отличения с " Оскар " негов предходник " Спайдър-мен: В Спайди-вселената ".

" В момента има артистичен подем, стартират от Спайдър-мен ", отбелязва Джеф Роу. Режисьорът на " Костенурките нинджа: Пълен безпорядък " предвижда " огромни американски анимационни блокбъстъри, които са доста по-креативни " в бъдеще.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР