Дневен хорскоп за 12.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСрещите ви

...
Дневен хорскоп за 12.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСрещите ви
Коментари Харесай

Близнаците да се пазят от зависимости, Раците днес стабилизират финансите си

 Дневен хорскоп за 12.04.2021, направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Срещите ви на работното място са доста. Решили сте бързо и без доста труд да спечелите пари. Внимавайте, тъй като вложенията които ви оферират не са печеливши, тъкмо противоположното. Рискувате да изгубите личните си спестявания. От вас зависи да избегнете бъдещите финансови проблеми. Разногласията, които биха зародили в фамилията, са подбудени от ината ви и нежеланието да приемете мнението на другите. Сексуалният ви живот не ви задоволява. Чувствате се подценени от интимните си половинки. От вас зависи да измененията това. 

ТЕЛЕЦ

Вашите диалози с деловите ви сътрудници няма да бъдат сполучливи. Внимавайте и избегнете несполуките в работата, подбудени от вашата прекомерна наивност. Може да се окажете жертва на недоброжелатели или интриганти. Внезапни разноски са повода за понижаване на спестяванията ви. Следобед сте податливи на депресивни положения. Отнасяйте с доверие към своя сътрудник, с цел да си спестите рецесия в връзките, подбудена от вашата въздържаност и срамежливост в изявата на възприятията. Намерението да изживеете приятни мигове на полови наслаждения ще се провали. 

БЛИЗНАЦИ

Пазете се да не станете жертва на неприятели и да не попаднете в нечия отрицателна взаимозависимост. На работното място се сблъсквате с компликации поради ваши неточности и несвършена работа. Интриги от страна на ваши съперници могат да навредят на връзките с сътрудниците ви. Въпреки това триумфът ще бъде с вас, в случай че не се ядосвате. Възстановете хармонията в връзките си, хапнете си вкусно в компанията на обичаните си хора, пийнете чаша хубаво вино. След приятната вечеря се отдайте на полови удоволствия. 

РАК

Заемете се съществено с творчество, освен в случай че работите в тази сфера, а в случай че сте научни служащи или откриватели. Ще съумеете да стабилизирате финансовото си положение. Не харчете с лека ръка извоюваните пари. Надеждите, които възлагате на бъдещи покупко-продажби не са задоволителна гаранция за доходи. Промените към вас ще ви обиден. Възползвайте се от потребните и доходните оферти. Не сте в хармонични връзки с интимната си половинка и това ви тежи. Нямате предпочитание за полови наслаждения. Причината за отдалечаването е и във вас.

ЛЪВ

За следващ път ще ви изненада информация за промени на вашето работно място. Зависими сте от сътрудниците си и ще се наложи да се примирите и да се подчините на условията за взаимна работа. Само по този начин ще съумеете да стабилизирате постигнатото до този миг и да го съхраните и умножите. След работа си останете у и намерете време за диалог с брачния си или съкровен сътрудник. Оправданията, че сте изморени не са настоящи. Дори и в случай че нямате предпочитание за полов контакт, създайте сантиментални мигове, с които да поласкаете обичания си.

ДЕВА

Опитайте се да подложите на разбор личната си персона и то още сутринта, макар че сигурно имате други проекти. Допуснахте доста неточности през миналите дни. Време е да ги коригирате. Следобед сте в стихията си. Проведете значимите диалози за бъдещи планове. Опишете в детайли информацията за контрактуваното, с цел да я предадете на управлението през идната седмица. Вечерта сте склонни да придвижите неприятното си въодушевление вкъщи. Сторите ли го, дистанцията сред вас и интимния ви сътрудник ще се появи още веднъж. И без това половият ви живот в последно време липсва. Направете нужното за доближаването ви. 

 ВЕЗНИ

Възможни са съществени промени в персоналния ви живот. Неочаквани разноски се отразяват зле на фамилния бюджет и са причина за разправии вкъщи. Бъдете внимателни и не харчете извоюваното. Бъдете търпеливи и разсъждавайте метафизичен. Успокойте се и проумейте, че сте в положение да излезете бързо и с лекост от финансовите усложнения. Вечерта заведете околните си или обичаните си хора на ресторант. Отдайте се на приятни интимни мигове и полови удоволствия, в случай че желанието ви е взаимно.

СКОРПИОН

Днес сте заредени с страст и сте тъжни, само че ще усетите прилив на сили. Плановете, контактите, персоналните срещи ще ви донесат триумф в начинанията през идващите дни. Всичко стартирано ви се отдава с лекост. Общуването с хората от обкръжението ви доставя наслаждение, в случай че не прекалите с опитите да извлечете персонална изгода от запознанствата. Напрежението денем ви е било прекомерно и ненадейно. Вечерта очаквайте сантиментална среща и приятни интимни мигове, които в последно време ви липсват. Не ги пропускайте. Сексът ще ви зареди с нови сили. 

СТРЕЛЕЦ 

Приемете опитите да ви ядосат като тестване на вашата устойчивост. Подвластни сте на желанието на близките да се убедят, че сте приели предлагането им за компромис и естествени връзки. На работното място не влизайте в спор с управлението, даже и в случай че сте в правото си, тъй като няма да наложите мнението си. По-добре си дайте отмора следобяд. При нови запознанства не пропускайте своя късмет да срещнете индивида, с който да свържете живота си. Не бързайте да се впускате в полови удоволствия, преди да сте се опознали, с цел да избегнете разочарованията. 

КОЗИРОГ  

Поставете началото на нови занимания. Справяте се чудесно с всичко, с което се захванете, стига да не е нещо, което е причина да се разпилявате излишно. Бъдете деликатни и не се разсейвате със странични занимания на вашето работно място. Денят ви носи промени в персоналния ви живот. Длъжни сте да се съобразите с настроението на сътрудниците си. В фамилията ви царува естетика, в случай че не пренасяте напрежението от работното си място вкъщи. Вечерта ще ви изненада сантиментална среща, последвана от полови преживявания. 

ВОДОЛЕЙ 

Денят е добър и за слагане на ново начало, в случай че сте го обмислили и не е обвързвано с рисковани финансови интервенции. Предстоят ви промени в професионалния живот. Предприемайте ги откакто сте решили всички вероятни компликации. Ако трудностите се стоварят върху главите ви като лавина, не се тормозете, а приемете предизвикването. Брачните ви и интимни сътрудници чакат да ги зарадвате с покана за ресторант и подарък. Помислете какво ще им хареса. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, само че единствено в случай че сте сигурни, че ще бъде прелестно и на сътрудниците ви.

РИБИ

Вслушайте се в препоръките на приятелите и сътрудниците си. Не се сърдете поради потребната рецензия, тъй като на работното място шансът през днешния ден не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изявленията си. Внимавайте със запознанствата - за ваша неприятна изненада не са сполучливи и може да ви обвържат с хора, които да се окажат като котва и да блокират пътя ви. Днес намерете време за себе си, за персоналния си живот без значение дали сте фамилни или още чакате любовта. Очаква ви ново, прелестно, сантиментално запознанство. Сексът с обичаните ви хора ще ви достави същинска приятност, по тази причина не го пропускайте!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР