Дневен хороскоп за вторник, 31.03, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за вторник, 31.03, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Сексуални удоволствия за няколко зодии днес, бъдете находчиви!

 Дневен хороскоп за вторник, 31.03, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Завършете до обед започнатата работа, тъй като е от голяма важност за материалното ви положение. Не преглеждайте разсеяно финансови документи. Не са изключени неточности, за които ще плащате след време. Не пътувайте. Подгответе програмата си за идната седмица и за новия месец. Вечерта ще ви донесе приятни страсти. Семейните проблеми ще ви изнервят, тъй като сте прекомерно заети и нямате време за дома и околните си. Вечерта се постарайте да зарадвате обичания се с сантиментална вечеря, в случай че желаете да изживеете полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

 

Деловите диалози и осъзнаването на компликациите, както и тяхното превъзмогване ви подсигуряват материални триумфи. На вашето работно място царува съгласие, което покачва качеството на работата ви и заплащането. Чувствате се в най-активната си форма, а това нервира вашите сътрудници. Време е несемейните дами да помислят за основаване на семейство и да се огледат за подобаващия сътрудник, в случай че желаете да заличите самотата. Можете да се отдадете на полови удоволствия, единствено в случай че сте сигурни в възприятията си.

БЛИЗНАЦИ

 

Разтоварете се от напрежението в спортната зала рано сутринта, в случай че не сте спали добре и се заемете със служебните си задания. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. Престанете да изисквате от вашите близки цялостно послушание на вашата воля. Създайте си позитивни страсти. В този ден имате опция да изразите любовта си и да създадете естетика в фамилните връзки, даже и в случай че сте я позагубили. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление и ще ви освободи от напрежението на работното място.

РАК

Професионалните ви отговорности в края на месеца и изключително през днешния ден изискват да намерите необикновени решения. Преумората от напрегната седмица не е причина да обвинявате вашите близки, че не са се справили със отговорностите си вкъщи. Вие също сте длъжни да помогнете. Опитайте да си върнете положителните връзки с обичаните си хора. Не съсипвайте хармонията поради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се тормозете, че сексът може да ви обвърже с интимния ви сътрудник, в случай че към момента не сте подготвени за основаване на семейство.

ЛЪВ

До обед се пробвайте да завършите дилемите си на работното място. Професионалните ви триумфи разсънват завистта на вашите неприятели, които за следващ път вършат всичко допустимо да ви навредят. Бъдете упорити! След това се отдайте на заслужена отмора измежду вашите близки или с приятна компания. Не разчитайте сантименталните запознанства да се трансфорат в трайни връзки. Не споделяйте с близките любовта си, с цел да не изживеете отчаяние. Не пропускайте да докажете на обичания си, че половият ви живот с него е наслаждение за вас.

ДЕВА

Може да обмислите в този ден по кое време да регистрирате своя компания. Очакват ви триумфи в материално отношение, само че не допускайте финансови загуби, поради прибързани вложения. Работата, с която сте се захванали ще ви донесе положителни доходи и сте длъжни да я завършите. Не си губете времето с ненужни диалози. За следващ път ще се занимавате със фамилни проблеми, свързани с завещание. Заради възприятията ви може да се пробват да ви изнудват да препишете нещо на роднините на брачна половинка ви. Най-добре е вечерта да изясните казуса и да вземете решение за вашето бъдеще.

ВЕЗНИ

Наложите си успокоение и не се вживявате в рецензията, която ви насочат, изключително в случай че е градивна. Не споделяйте проектите си за идващия месец, с цел да не се окажете забъркани в непредвиден спор. Очаквайте промени в професионалния ви живот. Посветете вечерта на вашите другари. Отдайте се на заслужена отмора и развлечения. Отложете фамилните диалози за вечерта, тъй като персоналният ви живот се развива по метод, който изисква да преразгледате връзките с колегата си. Сексуалният ви живот също е проблематичен. Причината този път е във вас, тъй като не се чувствате задоволително обичани и сте се затворили в себе си.

СКОРПИОН

Налага се да се справите с проблеми на работното си място, които не очаквахте, само че няма кой да се заеме с тях. Постарайте се да докажете на всички, че сте в положение да разрешите бързо най-наболелите да завършите месеца почтено, с положителни доходи и положително въодушевление. Вечерта разрешете фамилен проблем, обвързван със подозрение за невярност. Хармонизирайте фамилните връзки. Уговорете сантименталните срещи. Колкото и да сте изтощени и захласнати от триумфите си, не пропускайте половите удоволствия, които ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

На работното място съхранете успокоение и работете умерено. В края на работния ден ще ви зарадват доходи, в случай че не сте отказали спомагателна работа. Вечерта обърнете внимание на брачната си половинка и на децата си, тъй като сте им длъжници поради непрекъснатата ви претовареност. Точно в този ден сте в положение да разрешите доста фамилни проблеми. Брачният ви сътрудник ще ви сътвори проблеми поради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на възприятията си. Влюбените могат да се отдадат на полови удоволствия. Несемейните дами могат да споделят възприятията си.

КОЗИРОГ

Ако не вредите на работата си и можете да си вземете ден -два отмора, сторете го без съмнение. Пътувайте със фамилията или с другари, с цел да се отпуснете от напрежението и да се заредите със сили. Приемете предложенията за спомагателна работа, в случай че ви ги създадат в този ден. Жените да чакат ново въодушевление или флирт. Мъжете да се пазят при нови познанства или среща със остарели обожатели, тъй като ги чакат неприятности. Вечерта бъдете откровени в възприятията си. Ако са споделени, се отдайте на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Атмосферата на съгласие на работното място ви окрилява и ви оказва помощ да отхвърляте дилемите си с лекост. За всички, занимаващи се с творчество, признанието и триумфът придават убеденост. Важно е да се преценявате с мнението на индивида до себе си, изключително в случай че не сте фамилни и желаете да намерите своята половинка. Стабилизирайте връзките си вкъщи. Не се впускайте в запознанства, даже и в случай че търсите половинката си. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, в случай че не сте прекомерно упорити и се преценявате с желанията на колегата си.

РИБИ

Не предизвиквайте препирня с отводът си да работите и се съобразете с настояванията на вашия шеф, с цел да не останете без работа. Вашите близки се надяват за вечеря да сте си вкъщи. Ще се почувстват афектирани, в случай че останете до късните часове на вашето работно място, само че действайте съгласно обстановката. Следобед посветете времето си на разрешаване на фамилни проблеми. Чувствата ви са споделени. Въпреки това в интимните връзки към вас се вихрят бурни пристрастености. Не се надявайте на бързо помиряване, в случай че сте се изпокарали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР