Дневен хороскоп за петък, 06.11, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за петък, 06.11, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Страхотни материални успехи за една зодия днес

 Дневен хороскоп за петък, 06.11, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Днес сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи оферти за инициативи. Не отлагайте дълго отговора си, с цел да не съжалявате. Ще вложите огромна част от силите си в създаване на нов креативен план. Дори и да се сблъскате с компликации, те са елементарно преодолими. През деня напрежението ви изнервя, а вечерта разправията с вашите околните е подбудена от разграничение в мненията ви, само че сте в положение да я избегнете. Настроението ви не е положително.

ТЕЛЕЦ

Можете да наберете средства за благотворителна идея в този ден. Не избързвайте на работното си място. Не са изключени неточности поради прекомерната ви самонадеяност. Проведете плануваните диалози. Всички инициативи ще бъдат сполучливи, в случай че повярвате в силите си и не се разпилявате. Не сте подготвени на компромис в връзките с брачната си половинка. Ако страдате и двамата колегата ви, поради липса на съгласие, по-добре е да осъзнаете, че назрява решението за бракоразвод.

БЛИЗНАЦИ

Анализирайте думите на новите си настоятелен познати, с цел да не изживеете следващото, само че не последно отчаяние. Промени ще усложнят връзките ви на работното място, тъй като не сте подготвени за тях. Не предлагам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални триумфи. Разчитайте на интуицията си в персоналния живот и в връзките си. Вие сте дистанцираните и не желаете да измененията държанието си. Сексуалните удоволствия са мечтани от вас, само че се инатите и не поднасяте извиненията си. 

РАК

Сутринта се заемете съществено със дилемите, които ви оказват помощ да приведете в осъществяване професионалните си проекти. Срещите и договарянията ви са сполучливи, а също и деловите пътуванията. Материалните ви триумфи са сигурни, с помощта на новите ви настоятелен сътрудници и на хората, които ви поддържат. Не позволявайте безконтролно на странични фактори да усложнят връзките с околните ви, поради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в безмълвие, единствено поради наранено его. 

ЛЪВ

В този ден сте разсеяни, поради мисли за планувано посещение. Бъдете изключително деликатни при работа с документи и не слагайте подписа си през днешния ден, тъй като може да се окажете подведени. Пазете от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте непотребна наивност, в случай че ви убеждават да се включите в благотворителна акция. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви подаряват сантиментални мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви подаряват сантиментални мигове.

ДЕВА

Очаква ви спокоен и съразмерен ден, стига да не прекалите с условията си. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобяд ще бъде с напрежение. Трудностите са подбудени от странични фактори, неизбежни и непредвидими, по тази причина не си заслужава да се ядосвате. Не си мислете, че проблемите в фамилията ви, свързани с ваши действия, ще отминат без диря. Вашето отношение към обичаните ви е причина за невероятните полови преживявания или пък за тяхната липса. 

ВЕЗНИ

Резултатите ви на работното място са отлични. В този ден ви чакат позитивни промени в материално отношение. Всички настоятелен срещи са сполучливи. Осъществете замислите си. Успехът е с вас, в случай че сте свързани с креативна специалност.  Възползвайте се от опцията да срещнете поддръжка на концепциите си. С обичаните си хора бъдете въздържани в изложение на страстите, даже и в случай че са ви ядосали, тъй като повода може да е и във ваши дейности, само че вие нямате навика да си признавате грешките. 

СКОРПИОН

Сутринта се срещнете с авторитетен прочут. Очаквайте недоразумения и различия, само че в случай че не се поддадете на страстта и премълчите ще отминат без последици. Не си разваляйте настроението. При разискване на професионални проблеми не спорете. Деловите срещи са затруднени. Предпазвайте се от проблеми в фамилията и не давайте огромни суми за ненужни покупки поради нечии прищявки. Подадете ли един път ще пазарувате до края на месеца и ще се тормозите поради ненадейно огромни разноски. 

СТРЕЛЕЦ

Осъществете настоятелен срещи и не отхвърляйте запознанствата. На работното място сте дейни и уверени. Радвате се на мечтаните триумфи в начинанията, чието начало поставяте през днешния ден. От настоятелен, връзките ви може да се трансфорат в интимни. Няма да ви липсват приятни вести и забавни преживявания. Следобед сте в положение да избегнете на разправиите с околните си, като премълчавате, в случай че сте отговорни. Вечерта тичане от интимни мигове, поради обидата, която ви е мъчно да преглътнете.

КОЗИРОГ

Не се ядосвайте, а приемете предизвикването, в случай че денят ви е сложен и докажете, че можете да се справите с всичко. Проблемите на работното място са краткотрайни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални триумфи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обграждане и открийте в тях потребни за вас позитивни качества. Денят ви носи приятни изненади, макар че ще имате и отрицателни страсти поради нечия злоба. Вечерта си останете вкъщи и си почивайте след напрегнатия ден.

ВОДОЛЕЙ

На работното място сте спокойни, само че прекомерната самонадеяност ви вреди, тъй като пропускате да отбелязвате грешките на вашите сътрудници, които по-късно постоянно се постанова вие да поправяте. Задълбочете се в отговорностите си, с цел да не допускате неточности. Начинанията ви би трябвало да са обвързани с потребни настоятелен запознанства. В персоналния ви живот още веднъж сте позволили безпорядък. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки при разискването на фамилни проблеми, с цел да избегнете разправията. Вечерта си легнете рано.

РИБИ

Всичко стартирано ви носи проблеми в този ден, ето за какво ви поучавам да забравите за начинанията, с цел да не се неуспехите. Прибързаността е във ваша щета, макар желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от компликациите. Рутината ще ви помогне да се справите със дилемите си. Не я подценявайте. В персоналните връзки бъдете виновни и се чувствайте задължени да сте умерени в отношението си към вашите близки и към обичаните си. Овладейте страстта и избегнете скандал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР