Дневен хороскоп за четвъртък, 17.09, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за четвъртък, 17.09, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Големи материални успехи за една зодия днес

 Дневен хороскоп за четвъртък, 17.09, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Бъдете сдържани в този ден и не се поддавайте на примамливи настоятелен оферти, обещаващи ви бърза облага, която може да е и загуба. Не се знае какво и по какъв начин ще плащате по-късно. Общувате без предпочитание. При осъществяване на настоятелен диалози е естествено да не постигнете мечтаните резултати. Не рискувайте с недомислени инициативи. Не бъдете нападателни към колегата си, в случай че ви е засегнал, тъй като може повода да е във вас. Сексът, обвързван с невярност е мотив да съжалявате, че сте затръшнали вратата към постоянните си интимни връзки.

ТЕЛЕЦ

Прекалената ви емоционалност и сензитивност към всичко може да ви навреди в днешния ден. Бъдете подготвени за конфликт с съперниците си на работното място. Деловите срещи ще ви донесат поддръжка и задоволство. Днес ви е мъчно да разрешите сами сериозните професионални проблеми, с които са ви натоварили. В положение сте да постигнете естетика връзките с обичаните си хора, стига да се преценявате с техните стремежи. Сексуалните наслаждения гарнирайте с сантиментална вечеря, чаша хубаво вино и приятни интимни диалози.

БЛИЗНАЦИ

Имате опция да осъществите нови настоятелен запознанства, които ще ви оказват помощ да спечелите поддръжката на авторитетни персони. Може да не ви е нужна в този момент, само че е добре да знаете, че я получавате. Не се впечатлявайте от компликациите на работното място, тъй като са без значение и не заслужават вниманието ви. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните връзки е безпричинна и може да засегнете обичаните си хора. Не си позволявайте по-бурен секс, в случай че имате до себе си сътрудници, родени в Риби или Везни. Ще ги отблъснете.

РАК  

Днес сте напълно във властта на настъпващите промени. Не прекалявайте с желанието си да постигнете задачите си за един ден, тъй като ще се преуморите и по-късно дълго ще се възстановявате. С упорството си на работното място изнервяте ситуацията и рискувате да се неуспехите. Не пътувайте. Възможно е усложняване на връзките в фамилията, по тази причина бъдете изключително деликатни към околните си. Не подлагайте възприятията им на подозрение. Ако имате желание да изяснявате връзките си в леглото, по-добре се откажете от секса, тъй като ще е изпълнен с неприятни мигове.

ЛЪВ  

Ще се сдобиете с информация, обвързвана с хора, които са ви засегнали. На работното място не давайте знак, че знаете какви интриги са се пробвали да основат между тях, тъй като не ви засягат. Използвайте опцията за нови запознанства и обмислете пътувания отвън страната, които ще разкрият пред вас нови хоризонти, с цел да получите висока оценка и почитание. Обърнете внимание на обичаните си хора, които страдат от неналичието на време за сантиментални мигове. Вечерта се приберете с обичаното ви вино и след сантименталната вечеря се отдайте на приятни полови мигове.

ДЕВА

Днес сте с неприятно въодушевление, породено от засегнатост, която не успявате да преглътнете и е причина да сте с засегнато его и занижено самочувствие. Разправията с сътрудниците ви е обезпечена, в случай че не сте компромисни. Задълбочаването в дилемите на работното място и умеенето ви да разпределите вярно времето си, ще ви донесат триумф. Сериозни са проблемите в връзките с обичаните ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Не правете прибързани опити за доближаване и за полови преживявания с малко познати сътрудници.

ВЕЗНИ  

Ще имате триумфи в материално отношение, които са причина за апетити към парите ви. Не се поддавайте на желанието си да блеснете с вложения или присъединяване в хазартни игри.  Предпазвайте се от обири на имущество, а също и от финансови загуби. Обадете се на ваши съседи да нагледат дома ви, в случай че пътувате за по-дълго време. Неприятели могат да съсипят напълно хармонията в персоналния ви живот. Ще ви ласкаят и ухажват, до момента в който  отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, тъй като сигурно ще приключи със секс, който след време ще ви накара да страдате.

СКОРПИОН

Предстои ви неподходящ ден, поради опити да ви предизвикат, които естествено основават и спорове. Не е изключено да изяснявате връзките си с хората от вашето делово обграждане. Не пътувайте. Възможен е конфликт с неучтивост, поради нечии неточни връзки. Въздържайте се от натоварване с непозната работа. Вечерта очаквайте приятни вести, свързани с сантиментална среща, в случай че не сте фамилни и с изясняване на възприятията ви с обичаните ви хора, в случай че сте обвързани. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви ден, в който би трябвало да сте виновни на работното си място и да се справите с компликациите сами. Вечерта си дайте заслужена отмора и въведете ред в дома си. При опция отложете значимите се настоятелен срещи. Стабилизирайте постигнатите професионални триумфи. Интимните ви сътрудници се усещат все по-привлечени от вас, само че се опасяват да не ги отблъснете ненадейно и мъчително. Не ги наранявайте. Ако сте правилни и откровени в възприятията си, ви чакат незабравими интимни преживявания и здравословен секс. 

КОЗИРОГ

Успявате в начинанията си, дейни сте и в случай че не си навредите сами с неправилно решение всичко планувано за деня се осъществя съгласно упованията ви даже и може да ги надвиши. Не са изключени загуби, в случай че забравите да бъдете внимателни. Опитайте се отложите деловите срещи. Начинанията няма да ви донесат триумф. Емоцията ви пречи да сте благи и да показвате възприятията си без импулсивност и експанзия. Странно за какво сте по този начин чувствителни към всяка дума, която чувате вкъщи. Рискувате да отблъснете обичаните си хора.

ВОДОЛЕЙ

Творческото отношение към работата ви е единствената опция да разчупите рутината, която нервира сътрудниците ви в този ден.  Обмислете и обсъдете новите си хрумвания, които може да им вдъхнат кураж, че имате перспективни благоприятни условия с нови планове. Приходите са задоволителна причина за положително въодушевление, което ще компенсира насъбраното напрежение. Прекарайте деня измежду фамилията си. Не се опитвайте да налагате на обичаните си хора правила на държание и не ревнувайте. Няма по какъв начин да сте щастливи в леглото, в случай че не приемете желанията на интимния си сътрудник. 

РИБИ

Днес сте спокойни и ще съумеете да възвърнете увереността си във вашите благоприятни условия на работното място. Вие сте господарите на ситуацията и мъчно могат да попречат на работата ви. Не рискувайте. Денят не разрешава сключване на контракти. Не рискувайте, даже и в случай че сложите друга дата. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се обрисуват съществени проблеми и недоразумения в фамилията, в случай че не прекратите страничните си увлечения. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради обидата, която сте нанесли на обичаните си хора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР