Дневен хороскоп за 30.12,сряда, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕННачалото

...
Дневен хороскоп за 30.12,сряда, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕННачалото
Коментари Харесай

Конфликти на работното място вгорчават деня на една зодия

 Дневен хороскоп за 30.12,сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Началото на нови занимания ви носи самопризнание. Успехът ви спохожда и в материално отношение. Късметът е на ваша страна. Среща със задгранични гости ще ви обогати с потребна информация. Ако се постанова да се заемете и със незабавни задания, не прекалявайте с интензивността си. Пригответе си пари в брой, тъй като след работно време не са изключени разноски, свързани с покупки за децата ви или за необходимо лекуване на родственици. Не се отхвърляйте от половите удоволствия, в случай че не сте си основали проблеми поради следващия флирт, станал притежание на обичаните ви хора. 

ТЕЛЕЦ

При настоятелен срещи и неотложни диалози не прекъсвайте събеседника си, с цел да не се неуспехите поради основаното мнение, че ги прекъсвате поради липса на подготвеност поради прибързаността си. Очаквайте уведомление за облага. Не пропускайте да планирате идващия месец и да ревизирате финансовото си положение. Постарайте се да не си създавате проблеми в персоналния живот, единствено тъй като действате без да пита в почивния ден. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите усеща и може да ви лиши от полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Забравете за страничните занимания на работното си място, с цел да не загубите част от извоюваните пари отдадени на вашето занимание, вместо на отговорностите си. Позволете на вашите близки да ви поглезят и се отпуснете от напрежението. Заслужили сте си вниманието им, тъй като сте работили интензивно през месеца и през днешния ден сте донесли в дома си огромна сума. Вечерта сте поканени на вечеря с родственици. Внимавайте с интимната си половинка, с цел да избегнете проблемите в връзките си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден е добре да са взаимно мечтани. 

РАК 

Бъдете деликатни и виновни към вашите близки, в случай че имате проблеми в връзките. Не допускайте разправии в този ден. Вашите нови познати ще ви бъдат както поддръжка сега, по този начин и бъдещи вероятни неприятели, в случай че го допуснете, по тази причина бъдете внимателни. Не пътувайте! В късния следобяд околните ви ще ви изненадат с проблеми, които би трябвало да разрешите вечерта. Не се тормозете и не допускайте депресивни положения. След като приключите със фамилните разправии се отдайте на сантиментална вечеря и полови удоволствия. 

ЛЪВ

Без значение какво става към вас, сте длъжни да съхраните вашия оптимизъм и бодростта на духа си. Вашата самонадеяност нервира околните и приятелите ви. Ще получите поддръжката на авторитетни хора. Вашите финансови триумфи провокират не малко злоба. Обмислете бъдещи вложения. Въпреки напрежението денем сте удовлетворени от триумфите си и желаете да ги отпразнувате с обичаните си хора. Не бъдете прекомерно разточителни. След вечеря си отворете бутилка алено вино и се отдайте на интимни мигове и мечтан паметен секс. 

ДЕВА

Не бива да пътувате, даже и в случай че се постанова да организирате настоятелен диалози в този ден, изключително в случай че не са планувани, само че вашия шеф упорства за срещата. Успехът не е с вас. По-добре обмислете начинанията за идващия месец. На работното място се справяте добре с рутинните си отговорности, само че и новите задания ще ви донесат триумф, в случай че избегнете споровете. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки. Не закъснявайте доста и се приберете в точния момент за вечеря. Пригответе се за сантиментална среща и незабравими полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Завладени сте от вашите фантазии и сте подготвени да поставите началото на задача, която изисква да си наложите самообладание, да сте виновни и да не разчитате на странична помощ. Спокойствието при диалози с вашите сътрудници ще ви спести язвителните им намеци поради вашето отвращение да споделите проектите си. Завист у близките няма да липсва. Ще се опитат да навредят на персоналния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на полови мигове въобще не се надявайте. 

СКОРПИОН

Разногласия с вашите сътрудници може да станат причина за препирня на работното място. Търпението и вашата добрина ще ви завоюва уважението им. Не се поддавайте на гнева си. Можете да постигнете задачите си на вашето работно място, само че е по-добре да не проявявате прекомерна интензивност. Звездите поучават да деянията еластичност в общуването с околните си. Ако овладеете страстите си няма да се лишите от полови наслаждения в края на годината и ще се подготвите с положително въодушевление за празничната софра на идващия ден.

СТРЕЛЕЦ

Колегите ви са позволили неточности поради прибързани, спорни и неправилни заповеди от вашите началници. Не се намесвайте. Колебаете се дали да пътувате сами. Изпълнени сте с увереност и предпочитание да сте дейни на работното място, само че няма по какъв начин да отложите командировката. Не предизвиквайте сами личният си неуспех. Личните ви връзки са в рецесия от нощес поради недоразумение с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка. Няма по какъв начин да убедите половинката си, че това е краткотрайно въодушевление и ще се лишите от уважението и от полови наслаждения. 

КОЗИРОГ

Начинанията ще ви донесат триумф. Ако желаете да сте спокойни, завършете започнатите задания. Следобед проведете плануваните срещи и диалози. Не бъдете прибързани, с цел да не пропуснете положителните благоприятни условия, които ви сервира Съдбата, в случай че не прекалите с условията си към вашите сътрудници. Очертават се проблеми в персоналния ви живот поради невярност или почтен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във виновността й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни диалози и полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Начинанията в този ден няма да бъдат сполучливи и не трябва да пренасяте работа по тях в новата година. Не се изкушавайте да действате преждевременно. По-добре си останете вкъщи и се отдайте на развлечения. Не спорете с вашите сътрудници, изключително в случай че не сте способени. Не се сърдете на отправената ви рецензия, която през днешния ден ви носи изгода. Бъдете деликатни с околните си, тъй като и те са изтощени като вас и имат потребност от отмора, само че вие въобще не се замисляте над това. Възможни са недоразумения и спорове, които ще туширате със полови удоволствия. 

РИБИ

Изпълнени сте с увереност и подготвеност да се справите със отговорностите си на работното място. Не е изключено да поставите началото на нови задания, с което ще изненадате сътрудниците си. При нужда от непредвидени настоятелен срещи бъдете уверени в настояванията си и не се тормозете да ги поднесете. Личните ви връзки от сутринта са пред цялостен неуспех. Причината е във ваша невярност, която не е довела до интимни връзки. Няма да ви простят елементарно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР