Дневен хороскоп за 30.09, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 30.09, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕННе
Коментари Харесай

Новите задачи носят големи приходи на една зодия

 Дневен хороскоп за 30.09, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не проявявайте ината си на работното място. Успехите ви са обезпечени, в случай че не сте прибързани и не допускате неточности заради нехайство. Намерете хора, които да ви поддържат при реализиране на новите ви хрумвания. Търпението ви, проявено в диалозите, ще им направи положително усещане. Проявете благотворителност и покажете възприятията, които изпитвате към околните си и обичания човек, с цел да не се съмнява във верността ви. Създайте си приятни страсти. Сексуалните наслаждения ще са приятния свършек на една красива вечер.

ТЕЛЕЦ

Струпването на непредвидени събития може да осуети желанията ви да сте по-дълго на работното място. Въведете ред в връзките си. Не бъдете прекомерно доверчиви. Не предлагам диалози, свързани с разискването на финансови въпроси. Не се съгласявайте да взимате заеми и да давате заеми. Радвате се на споделени усеща и на естетика в персоналните връзки. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни полови преживявания не е мотив да разказвате за насъбрания опит с други интимни сътрудници.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията ви на работното място могат да се окажат в застой, поради неспособност да поддържате връзка умерено. От вас зависи да избегнете компликациите. Заетостта ви на работното място може да докара до проблеми в професионалните ви проекти, в случай че нямате време за тяхното разискване. От вас зависи дали ще сте посрещнати добре вкъщи, само че и в случай че отивате при интимната си половинка или ще допуснете да ви отхвърлен единствено тъй като някой е спретнал следващата конспирация за вашите забежки. Хармонията в интимните ви връзки изисква да сте умерени.

РАК

Днес се постанова да предприемете промени, които ще ви донесат изгода и успокоение през идващите месеци, само че е редно да са свързани с доходи. Не се бавете, а се отдайте на дейна работа. Не предизвиквайте сами провали в професионалното си развиване, които могат да доведат до цялостен срив. Запознанство в персонален проект може да се трансформира в сериозна връзка. Семейните дами да не изневеряват. Несемейните дами имат късмет да открият своята половинка. Сексът ще ви достави незабравимо наслаждение. Не го пропускайте.

ЛЪВ

Очаквайте промени, само че и положителни доходи от новите задания. Ако сте уговорили значима среща, осъществете я до обед. Следобед сте разсеяни и мъчно ще вземете вярното решение, в случай че ви насочат оферти. Не са изключени разочарования от деловите ви сътрудници. Пазете се от ласкателства и преодолейте прекомерната си сензитивност. Отношенията с интимния ви сътрудник изискват да сте деликатни, търпеливи и тактични. Вашите подозрения в възприятията му ще го изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с обичаните си и на деен и паметен секс.

ДЕВА

Въпреки общителността си и желанието да помагате, се сблъсквате с проблеми, тъй като вършиме несправедливо и непоискано положително. Не се ядосвайте, а се дистанцирайте от тези хора. Предприемете делово пътешестване, което ще ви отдалечи от дразнителите и ще ви донесе бъдещи триумфи. Денят разрешава подписване на брак. Възможно е, в случай че не сте фамилни, благи дами, да срещнете своят сътрудник и да изживеете сантиментални мигове още през днешния ден. Вечерта ще се наложи да давате пояснения за държанието си, в случай че сте били груби по телефона. Извинете се и се отдайте на полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Трудностите на работното място, поради които са ви натоварили с нови задания, са главната причина за внезапна промяна на настроението ви. Прекалено високото ви самомнение през днешния ден работи във ваша щета и ви печели врагове. Раздразнителни сте и рискувате да си създадете проблеми с сътрудници. Отложете значимите диалози и разискването на новите хрумвания. Запознанствата и сантименталните срещи ще ви донесат доста наслада и приятни преживявания в персоналния живот. Ако сте фамилни и щастливи,  сексуалните мигове са мечтани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

СКОРПИОН

Обмислете добре дейностите и проявете увереност, за  да предприемате промени на работното място, макар че не сте ги разискали с вашите сътрудници и не сте уверени, че ще ви поддържат. Бъдете деликатни в постъпките си, с цел да постигнете триумф. Имате опция да реализирате всичките си проекти и хрумвания от миналата седмица. Късметът може да ви изостави, в случай че сте решили да се впуснете в нова любовна случка. Бъдете внимателни, в случай че имате сантиментална среща, само че сте обвързани и в други връзки. Ако привличането е единствено на полова основа, няма да бъдете щастливи.

СТРЕЛЕЦ

Успехът е с вас, в случай че стабилизирате връзките си и извършите разбор на постигнатите триумфи до този миг.  Не би трябвало да планирате начало на новите си планове. Ще ви донесат загуби. Ще постигнете съгласие с деловите си сътрудниците си и ще получите потребни препоръки, само че може да не са напълно способени. Бъдете внимателни и не се предоверявайте. Вечерта се приберете вкъщи незабавно след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с обичаните си. Открийте най-краткия път към сърцата им, в случай че сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

КОЗИРОГ

Добре да анализирате дейностите си на работното място, само че с разсъдъка си и да сте почтени пред самите себе си. Импулсивността ви още веднъж ви е основала врагове измежду деловите ви сътрудници и подчинените ви. Намерете време да обмислите проектите си и да поднесете извиненията си на хората, от които зависи работата ви. Любимите ви са щастливи, че вечерта ще бъдете дружно. Очаквайте приятна изненада. Ако сте несемейни, влюбили сте се ненадейно, не знаете какво да предприемете с предходната си връзка. Ако вечерта сте със остарялата си обич, не се отдавайте на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не ви поучавам да пътувате, тъй като имате значими срещи, свързани с нови планове. Рискувате да си навлечете финансови загуби, в случай че не сте на работното си място. Плановете ви се разминават с действителността. Всички опити да надскочите себе си, с цел да докажете на неприятелите си, че сте по-добри от тях, са обречени на неуспех. Пазете се от опити на родственици да ви обиден поради завистта им към материалните ви триумфи. Ще се опитат да настроят против вас обичаните ви. Вечерта не очаквайте приятни полови мигове, в случай че сте позволили да ви обземе неприятно въодушевление.

РИБИ

Очаквайте реализация на креативните си хрумвания. Помислете върху проектите си за идващия месец. Жадни сте за нови познания. Ще ги получите с лекост. Стремежите ви са събудили интерес в хора, които могат да ви бъдат потребни. В центъра сте вниманието сте. Възползвайте се от този факт. Не се надявайте шансът ви да проработи и да ви сервира както подарък огромната Любов. Трябва да заслужите възприятията на обичания човек, в случай че към този момент сте го срещнали. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и брака, в случай че сте фамилни и се отдайте на полови мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР