Дневен хороскоп за 28.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПримирете се,

...
Дневен хороскоп за 28.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПримирете се,
Коментари Харесай

Емоции завладяват една зодия днес

 Дневен хороскоп за 28.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Примирете се, че компликациите пречат на думите ви да доближат до хората, за които са предопределени, само че вредата е за тях. По-добре не давайте препоръки, изключително в случай че не са поискани, с цел да избегнете недоразуменията. Ако сте уговорили настоятелен срещи, бъдете деликатни и не пропускайте и най-малките елементи и нюанси в диалозите. Ще изживеете сантиментално премеждие и среща със остаряла обич, която може ненадейно да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предлагането за едно само полово преживяване, тъй като ще си създадете проблеми с брачната половинка. 

ТЕЛЕЦ

Денят е удобен за тези от вас, които имат изпит за преквалификация, само че е редно да са добре готови и да не разчитат на шанса си. Ще бъдете удовлетворени от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като експерти. Професионалните ви отговорности през днешния ден изискват да намерите нетрадиционни решения за привършване на проблемите. От вас зависи да създадете естетика в персоналния си живот и с брачната половинка или интимните сътрудници. Направете първата крачка. Сексът е от голямо значение за положителната ви форма. Събудете предпочитание в интимната си половинка и не пропускайте половите удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Днес сте подготвени да уговорите покупка на неподвижен парцел и даже сте приготвили парите. Запазете успокоение и не споделяйте незабавно насладата си с ваши съседи, които са изпълнени със злоба. Причината за интригите към вас е в новината за материални и професионални триумфи, която ще ви зарадва. Завистниците са я научили преди вас и желаят да ви унизят с интригите си. Бъдете сериозни към минусите си и не прекалявайте с условията към половинката си. Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка. Не мислете, че в случай че сте засегнали обичаните си хора с типичното си внезапно държание, ще съумеете да изгладите недоразуменията в леглото. 

РАК

Ще научите, че ваш план ще се забави поради непредвидени странични фактори и отвращение на хора, които ви завиждат да го разпишат. Напрегнати и нервни сте. Прибързаността е неразрешена. Склонни сте към нападателно държание. Наложете си самообладание и успокоение, с цел да не се изпокарате с всички и да не отклоните триумфа от пътя си в последния ден на месеца.  Разправията с половинката ви може да прерасне в скандал. Сексуалните ви връзки са хармонични, в случай че не проявявате експанзия в леглото, с цел да си отмъстите неизвестно защо.

ЛЪВ

Ако се занимавате с търговия ви чака сполучлив и рентабилен ден. Оборотът ви ще е задоволително висок, с цел да закупите незабавно нови артикули. Самочувствието ви е високо. Не се хвалете с приходите си. Интелектуалците може да се окажат забавни за авторитетни хора, които желаят да са им потребни и да ги поддържат в научните им изследващия. Несемейните, които са срещнали подобаващата половинка, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в фамилните връзки. Сексуалните ви връзки не са мечтани и от двама ви, по тази причина и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте повода. 

ДЕВА

Днес са сполучливи общуването с сътрудниците ви, запознанствата и установяването на нови настоятелен контакти, изключително преди обяд. Допускайте до проектите си единствено хората, на които разчитате. Рискувате да попаднете в неловка обстановка, в случай че не сте разговаряли за начинанията и проектите си със своите началници. Чувствата, които ви подаряват обичаните ви хора не са мотив непрестанно да желаете от тях някакви облаги за себе си. Бъдете толерантни. Не се колебайте и им покажете, че ги обичате.  Сексът ще е мечтан и от двама ви, в случай че не сте импулсивни и изчакате подобаващия миг вечерта. 

ВЕЗНИ

Бъдете обективни, в случай че се постанова да обсъждате неточности на работното място и не хвърляйте виновността върху сътрудниците си. Преценете кои от тях са с по-голям опит. Защитете ползите си. Подложени сте на стрес на работното място, тъй като желаете да завършите в период всичките си задания. Очаквайте положителни доходи. Контролирайте страстта, която в този ден е зложелател на фамилните връзки и на диалозите ви с интимния сътрудник, с които рискувате да го отдалечите. Вечерта можете да си позволите полови удоволствия единствено в случай че няма да проявявате страстта си, която ще нарани сътрудниците ви. 

СКОРПИОН

Въпреки неприятностите за следващ път успявате да намерите излаз от сложна обстановка на вашето работно място и да избегнете загубите, само че и също по този начин завишавате престижа си. Анализът ви оказва помощ да сте на висота в връзките. В материално отношение триумфът е с вас. Очаквайте доходи. Подвластни сте на паники и безредици, свързани с обичан от вас човек. Сведете глава и преодолейте гордостта си, с цел да си върнете любовта. Не пропускайте да обкръжите с внимание обичаните си хора, преди да се отдадете на полови удоволствия. Това е от голяма важност, с цел да сте удовлетворени. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте неприятности, поради финансови триумфи, които още веднъж са ядосали сътрудниците ви. Предпазвайте се от измами, с които целят да ви отмъстят, като провокират загуби. Избягвайте разправии със сътрудниците си, спорове със странични хора и нови запознанства. Проявете въздържаност в общуването. Семейните проблеми ще ви изнервят, тъй като сте прекомерно заети и нямате време за брачната си половинка, която ви вини, че сама се занимава с децата. Вечерта се постарайте да зарадвате обичаните си хора с подарък и сантиментална вечеря, в случай че желаете да изживеете полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

Днес се постанова да разрешите професионални проблеми, които ви вредят, само че сте завладени от страсти, които тласкат мислите ви в друга посока и може да ви попречат да се справите с блокиращите ви компликации. Нетърпението и избухливостта ви вредят. Бизнесмените, заемащи виновни финансови длъжности, да бъдат деликатни при подписването на контрактуваните вложения. Вечерта бъдете с околните си. Очаквайте сантиментална среща. Чувствата ви са споделени. Сексът ща ви достави взаимно наслаждение, в случай че е с обичаните ви хора. Не се изкушавайте от инцидентни интимни контакти.

ВОДОЛЕЙ

Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на себеанализ или да се занимавате със дилемите си без да ви досаждат. Ако не ви е допустимо да си осигурите успокоение на работното място си вземете работа вкъщи. Тези от вас, които имат нови хрумвания и проекти, е добре през днешния ден да ги споделят с сътрудниците си и с деловите си сътрудници. Запознанствата в този ден ще ви донесат отчаяние, в случай че се предадете във властта на нечий сексапил. Демонстрацията на усеща цели да измъкне парите ви. Ако сте влюбени, само че към момента не срещате реципрочност, довечера се отдайте на интимни диалози, които могат да доведат и незабравими полови мигове. 

РИБИ

В този ден сте бодри, изпълнени с готовност за работа, само че оживлението, което създавате на работното си място, нервира сътрудниците ви, тъй като на тях по никакъв начин не им се работи. Бъдете търпеливи и тактични. Настроението ви ще се скапе поради препирня на работното място и разменени обидни думи. Ако пътувате, бъдете изключително внимателни. Влюбени сте по този начин, че изгаряте в пламъка на възприятията си. Бъдете откровени и естествени и ще спечелите любовта на колегата, който харесвате. Очаквате още при първата среща през днешния ден да се отдадете на интимни прекарвания. Забравете желанието си за секс и се въоръжете с самообладание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР