Дневен хороскоп за 23.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНУспехът,

...
Дневен хороскоп за 23.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНУспехът,
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 януари: Край на имуществените проблеми за една зодия

Дневен хороскоп за 23.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Успехът, в случай че не решите да се откажете от отговорностите си. Тогава различен ще завоюва вашите пари. Бъдете компромисни и не надхвърляйте опциите си. Не обиждайте и не критикувайте, изключително без причина, единствено тъй като не сте в въодушевление! Пресметнете тъкмо  реалните  си приходи, с цел да разпределите вярно бюджета си до края на месеца. Проблемите ви в късния следобяд са свързани със фамилията, само че и неприятните диалози носят изгода и стабилизират връзките ви, макар вашата непримиримост и отвращение да се съгласите с тях. 

ТЕЛЕЦ

Ще получите забавни оферти, които са причина да отидете на работното си място рано сутринта и да работите до късно вечерта. Начинанията са сполучливи. Не отхвърляйте препоръчаната помощ от сътрудниците ви, в случай че желаете да се справите по-бързо с работата си и да забравите за вероятните финансовите загуби. Общуването с близките, даже и с най-близките ви е затруднено, поради желанието ви да спорите и да налагате мнението си чисто по женски, макар че не сте прави. От вас зависи дали ще изживеете сантиментални мигове и полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Днес са мощни изявите ви в областта на изкуството. Успехът е с артистите и артистите. Разправиите в фамилията не би трябвало да ви тормозят. Плановете си за деня осъществявате без проблем, в случай че не се спънете с провокирано от вас затруднение. Бизнесмените да не организират даже и другарски диалози, свързани с вложения, които би трябвало да осъществят бързо. Не давайте информация за персоналния си живот, с цел да не се възползват от нея ваши неприятели от нея и да не навредят на връзките ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. 

РАК

Имате опция с диалог, такт и самообладание да приключите имуществени проблеми с ваши родственици, само че не очаквайте да мине без разправии. Планираните срещи може да ви разочароват. Разчитайте на знанията си, а не на шанса си. Не се радвайте преждевременно на огромните доходи от търговия, в случай че имате да погасявате заеми. Вечерта отидете на посетители на ваши другари. След като се приберете се отдайте на възприятията си и на интимни мигове с обичания си. Не пропускайте половите удоволствия, които са мечтани от двама ви. Причина да ги избегнете е единствено в случай че сте прекалили с алкохола или не сте във форма.

ЛЪВ

Привличате хората към себе си. Предстоят ви сполучливи нови запознанства. На работното място не пропускайте опцията да стабилизирате постигнатото досега. Успех ще имате и с начинанията. Трудностите са подбудени от желанието ви да се обвържете с несъответствуващи настоятелен сътрудници, които ви мамят. Оправете зародилите недоразумения в фамилията. Близките ви са разочаровани от вашето неявяване от вкъщи и неоснователно нападателно държание вечерта. Назрява следващата препирня, поради подозрения във ваши провинения, които ще принудят брачния ви сътрудник да се откаже от интимните мигове и секса. 

ДЕВА

На работното място завършете започнатите задания до обед. Те ще ви донесат упования триумф. Избегнете запознанствата. Вечерта почивката е значима за вас. Внимавайте и да не допускате огромни непланирани разноски. Време е да сте рационални и да се дистанцирате от рискованите инициативи. Не допускайте проблеми в фамилията си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си коства поради служебни разправии да унищожавате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на сантиментални мигове и полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Ще ви досаждат хора, които желаят да се срещнат с вас и са настойчиви от доста месеци. Откажете им среща без да се колебаете и непосредствено им дайте да схванат, че не проявявате интерес към техните оферти. Жънете триумфи, които нервират неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Личните ви връзки са проблематични и не са изключени кавги, които през днешния ден вечерта ще ескалират в решението на брачния или интимния ви сътрудник за разлъка. Изяснете недоразуменията, в случай че желаете да съхраните връзката и брака си. 

СКОРПИОН

Напрежението е голямо поради служебните ви отговорности, само че вашите сътрудници ще ви поддържат. Отложете пътуването, което сте възнамерявали с вашите близки. Отложете деловите срещи, диалозите и контактите с управлението. Ще си спестите разтягане на връзките. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че откакто сте дали заричане да сте точни ще ви простят елементарно закъснението, изключително в случай че брачният партньор ви е приготвил вечерята, с цел да ви изненада. 

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте инцидентните запознанства, тъй като в случай че сте самотни и дадете знак че си търсите компания, мъчно ще се отървете от новите си познати. Следобед сте в чудесно въодушевление. От интензивността ви на работното място зависи сполучливото привършване на месеца и осъществената висока облага. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот, а също и тези, свързани с външният тип, в случай че сте се изоставили поради непрекъснатата си претовареност. Не отхвърляйте поканата да посетите ваш другар, който чества рожден ден. Бъдете ослепителни

КОЗИРОГ

Трудно ви е да деянията самодисциплина и организираност, само че се постанова да се заемете съществено със дилемите си на работното място. Откажете се от начинанията. Не прекалявайте с идеализма си, с цел да си спестите огорченията. Работете умерено и решително. При опция осъществете от дълго време замислено пътешестване. Бъдете деликатни с хората, които обичате и на които държите, изключително към околните си и по-възрастните си родственици. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете естетика в персоналните връзки, в случай че към момента не сте фамилни и да се отдадете на полови наслаждения. 

ВОДОЛЕЙ

Необмислени решения и импулсивни действия ще са причина за непредвидени обрати в персоналните ви връзки. Бъдете внимателни и най-много толерантни към вашите близки. Настроението ви  е чудесно,  уверени сте в силите си, само че все пак триумфът може да ви изневери. Изпратете букет и бутилка вино на ваш другар, който чества годишнина от брака си. Вашите сътрудници чакат приятни мигове. Пригответе им вкусна вечеря и подредете сантиментална маса за двама, а те ще бъдат щастливи, в случай че не пропуснете и половите мигове. 

РИБИ

Не взимайте спонтанни решения, каквото и да се случва към вас. Ще разрешите финансовите си проблемите, в случай че работите интензивно и отговорно.   Стабилизирайте връзките си и завоюваните позиции. Работата ви спори, сътрудниците ви се възхищават. Семейството ви чака да сте си вкъщи за вечеря. Не е изключено да разрешите значими фамилни и персонални проблеми, само че изискването за триумф е да запазите успокоение. Сексуалните ви връзки към момента са проблематични и не сте дейни, само че е време да измененията това състояние, с цел да не подтикнете половинката си към невярност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР