Дневен хороскоп за 22.11, неделя, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 22.11, неделя, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Любовни разочарования за една зодия, служебни успехи за друга

 Дневен хороскоп за 22.11, неделя, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Ще останете разочаровани в упованията си за огромни облаги от ваши инициативи, макар че деня е почивен. Подвели са ви със сумата, която са ви дали обещание. Въздържайте се от пътувания. Ако се постанова да организирате настоятелен диалози, изслушвайте с внимание събеседника си, с цел да ви донесат предстоящите резултати. В персоналните ви връзки липсва взаимното съгласие, само че повода е във вашата претовареност, която скоро ще завърши. Не сте удовлетворени от интимния си живот и сексът не ви доставя наслаждение, а преумората в допълнение ви вреди. 

ТЕЛЕЦ

Престанете да мърморите в почивния ден на колегата си на работното място или на съдружника си за негови пропуски, а вижте вашите лични. Заради компликациите на работното си място не прекалявайте с претенциите си.  Всичко замислено може да изчака. Стабилизирайте постигнатото досега. Ако работите в областта на търговията триумфът е с вас. Поискали сте среща с ваша остаряла интимна връзка, която обърква живота ви, поради желанието да се убедите, че към този момент нумате усеща към нея. Отказът да приключите връзките си са причина да сте гневни на целия свят в края на месеца. 

БЛИЗНАЦИ

Заредени сте със сили и предпочитание за работа, макар че денят е почивен. Промените на работното място могат да ви изнервят, само че след броени часове ще се убедите, че са във ваша изгода. Очаквайте доходи, които са задоволителни, с цел да сте спокойни до края на месеца, само че прахосвайте парите си без причина. Отложете уговорените настоятелен срещи. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и да мечтаете за срещна с подобаващата половинка си наложете самообладание, общувайте, запознавайте се, тъй като любовта може да ви споходи ненадейно. 

РАК

От ранни зори в почивния ден ви е обзело нервно напрежение, за което нямате пояснение. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Материалните ви желания са повода за компликациите, които срещате по пътя си. Печелите неприязънта на сътрудниците си. Не преувеличавайте тежестта на разноските, които се постанова да извършите. Компромисите от ваша страна, стига да са с мярка и да не ви вредят, са гаранция за триумф както в фамилията, по този начин и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата хрисимост и са склонни да си върнете разбирателството и хармонията. 

ЛЪВ

Дребни, съвсем незабележими елементи и дребни недоразумения могат да ви отклонят от най-важната ви задача за този почивен ден, а това не е във ваша изгода. Бъдете съсредоточени и търпеливи. Говорете  с сътрудниците си за новите способи, които желаете да приложите на работното място и които носят изгода и на тях. Не се опитвайте да изяснявате персоналните си връзки, в случай че сте се прибрали ядосани и нервни. Не мислете за невярност, с цел да мъстите със секс със инцидентни сътрудници. Последствията са отрицателни на първо място за вас. 

ДЕВА

На работното място, макар че денят е почивен, се справяте чудесно с рутинните си отговорности. Промените са позитивни. Всичко, стартирано в този ден, ще ви донесе триумфи. Единственото условие  е да не сте прибързани. Следобед посетете свои настоятелен сътрудници, с които от месеци желаете да договорите общи планове. Заслепени от възприятията си не сте подозирали че обичаните ви имат собствен живот, макар, че не желаете да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и страстта. Или си простете или се разделете, без ненавист и експанзия.

 

ВЕЗНИ

Бъдете умерени в разноските през целия почивен ден. Разногласия поради клюки на работното място са причина да нарушите спокойствието си. Неочаквано уведомление за нови задания ще запълни времето ви. Бъдете деликатни с контактите си. Разчитайте на първо място на себе си. Не са изключени неточности и в персоналните връзки, които ще ви донесат любовни разочарования, само че може да се окаже, че повода е в несходство на характерите и е по-добре да ги приключите. Сексуалните ви връзки от месеци са незадоволителни и ви изнервят. 

СКОРПИОН

Трудностите са подбудени от безотговорността на ваш сътрудник,  но не пречат да успявате на работното място в този почивен ден. Ще постигнете задачите си, в случай че не се ядосате, че всичко се реализира по-бавно. Не избързвайте да критикувате сътрудника си. Изслушайте казаното от него и ще спечелите повече почитание, в сравнение с в случай че спорите и се заяждате. Романтично запознанство няма да ви донесе предстоящото благополучие. Несемейните да не бързат да се отдават на интимни мигове. Сексът с непознати сътрудници ви основава проблеми, в случай че сте фамилни или съществено обвързани. 

СТРЕЛЕЦ

Жънете триумфи и в почивния ден и естествено още веднъж ви завиждат. Имате нова опция да постигнете настоятелен съглашения. Подгответе за сключване финансовите контракти със задгранични сътрудници. Ако сте си създали проекти по какъв начин да вложите парите си, могат да ви ги провалят ваши съперници. Не разказвайте терзанията си. Когато се приберете изяснете връзките с интимната си половинка и се подчинете на разпоредбите, които ви постанова. Струва си най-малко един път да се окажете във властта на възприятията, с цел да не се лишите от полови наслаждения. 

КОЗИРОГ

Начинанията са несполучливи, по тази причина ги загърбете в почивния си ден. Полага ви се да си отдъхнете от напрежението. Не е изключено да помогнете на ваши нови чиновници или служащи, в случай че заемате управителен пост. Денят не е удобен за пътешестване. Не рискувайте! Не проявявайте експанзия към сътрудниците си, тъй като ще си спечелите неприятели. Личните ви връзки са проблематични. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни по какъв начин ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате шанса да изживеете мечтаните полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Отново обмислете деловите диалози, от които зависи реализирането на бъдещите ви професионални проектите. Не пропускайте макар че деня е почивен, да се видите с ваш другар, юрист и да обсъдите вероятни риск. Следобед се концентрирайте в нормалните си отговорности. Бъдете въздържани. Не мислете за промени на работното място. Бъдете виновни към фамилните си отговорности и не забравяте, че да се приберете в точния момент за вечеря. не обиждайте половинката си. Оставете се във властта на възприятията и ще изживеете незабравими полови мигове. 

РИБИ

Днес, макар почивния ден сте претрупани с работа, поради предстоящи финансови триумфи. Претенциите на ваш сътрудник, че има повече познания от вас ще ви подразнят, тъй като знаете, че не е по този начин. Не насрочвайте настоятелен срещи в този ден. Уговорете ги за различен ден и не се опитвайте да поучавате сътрудниците си по какъв начин да работят, с цел да излеете гнева си. Инатът ви може да съсипе връзките ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, а абсурдът е неминуем. Забравете за интимните мигове и половите удоволствия през днешния ден и през идващите дни!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР