Дневен хороскоп за 15.07, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 15.07, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Съдбоносна промяна за една зодия днес!

 Дневен хороскоп за 15.07, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е доста добър и сполучлив за всички, които са заети с креативна специалност. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си връзки, само че без да проявявате експанзия. Не бива да се пробвате да тръгвате в нова посока, единствено тъй като някой ви е ядосал, а и не е време за фрапантни промени в живота ви. Бъдете виновни към отговорностите си. Вечерта прекарайте измежду фамилията си в тихи и приятни диалози. Празник е. Чувствата ви са споделени. Склонни сте да се впуснете в полова връзка с непознати сътрудници, единствено тъй като са погалили егото ви, благи неомъжени дами. 

ТЕЛЕЦ

Обмислете добре дилемите си, преди да пристъпите към работа. Преценете имате ли предпочитание и опция за основаване на личен бизнес. Деловите срещи са сполучливи. Разговорите с деловите ви сътрудници са потребни за бъдещите ви професионални проекти и за финансовата ви стабилизация. Вечерта сменете ситуацията и си създайте приятни страсти. Не се отхвърляйте от приятните сантиментални мигове, които са ви подготвили обичаните ви хора. Подарете им цялата си любов. Сексът ще ви достави взаимна приятност. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на възприятията си. 

БЛИЗНАЦИ

Упоритостта е вашият най-хубав асистент, само че на моменти ви изоставя, поради ината ви и нежеланието да се заровите в рутината на всекидневието. Възползвайте се от това ваше качество.  Притежавате забележителна сила и сте дейни на работното място. Ще постигнете следващия връх за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача,  започвайте незабавно да я реализирате. Не уговаряйте сантиментални срещи. Посетете ваши близки или ги поканете на обяд. Можете да срещнете подобаващия сътрудник и да си гарантирате щастливи години взаимен живот. Сексуалните удоволствия са добра опция да докажете още веднъж възприятията си. 

РАК

Предстои ви запознанство, което ще промени радикално живота ви. Ще се наложи да взимате значими решения свързани с персоналния и професионалния си път, с цел да не съжалявате както за пропуснатите изгоди, по този начин и за позволени неточности, които ви нараняват. Овладейте страстта. Разсеяността и скептицизмът ви пречат за действителна оценка на обстановката на работното място. Контролирайте страстта си. Компромисите в любовта са във ваша щета. Ако възприятията ви са охладнели, по-добре потърсете ново интимно партньорство. Не се колебайте да откажете полов контакт на половинката си, в случай че сте сигурни в идната разлъка. 

ЛЪВ

Неочакван диалог ще окаже съществено въздействие върху работата и дълготрайните ви проекти. Бъдете деликатни, в случай че сте чиновници в държавния бранш. Ако сте решили да инвестирате, отчитайте всички вероятни опасности, преди да подпишете договорите. Обмислете задълбочено концепциите си, преди да се заемете с реализирането на вашите нови, изискващи поддръжка проекти. Обземат ви усеща, за които до скоро не сте подозирали. Тази е повода за невярност, която ще ви сътвори проблеми. Сексуалните ви контакти не би трябвало да свързани с невярност, тъй като след време ще съжалявате, че сте затръшнали вратата към постоянните си интимни връзки. 

ДЕВА

Деловите срещи може да ви донесат триумф, в случай че не прекалите с претенциите си и не се пробвате принудително да налагате мнението си пред вашите сътрудници. Колкото и да ви се желае, няма по какъв начин бъдете водещи в този ден. Въпреки заплахата от несполучливите диалози сте длъжни да се справите с неотложните си задания и да помогнете на сътрудниците си за деловите им отговорности. Трудностите в фамилните връзки са провокирани от следващите интриги от ваши съседи, които желаят да съсипят брака ви. Вечерта се усамотете с обичаните си хора и се отдайте на възприятията си. Сексът ще ви помогне да забравите за проблемите си. 

ВЕЗНИ

Общуването ви се отдава с лекост. Имате опция да осъществите отлагани, само че мечтани настоятелен срещи, които дълго време не успявахте да уредите, поради заетостта на хората, които ви интересуват. Разговорите са сполучливи и сигурно ще доведат до подписването на контракти, както и до финансова стабилизация. В персоналните ви връзки царува безпорядък, поради невъзможността ви в този ден да сте правилни на колегата си, та даже и в случай че залитането е почтен флирт на кафе. Не се надявайте на полови мигове довечера, тъй като сами сте позволили ревността да отдалечи обичания ви. 

СКОРПИОН

Заемете се с новите си задания, без да се притеснявате от компликации поради нахалството на вашите съперници, искащи непременно да научат проектите ви. Не им обръщайте внимание и не им давайте никакви пояснения. Определете действителните граници на своите благоприятни условия, не си поставяйте световни настоятелен задания, с цел да не се неуспехите без да се усетите. Пазете се от отчаяние и цялостен раздор в връзките с новия си съкровен сътрудник. Ако не сте уверени в възприятията си, не се поддавайте на желанието за полови наслаждения, тъй като рискувате да си създадете проблеми. 

СТРЕЛЕЦ

Добре е за безработните, без значение от какъв брой време са в насилствена отмора, да си потърсят работа и никога да не отхвърлят полученото предложение. В противоположен случай да се сърдят на себе си за зародилите проблеми. Ще получите поддръжката на авторитетни хора. Възможен е триумф, в случай че се занимавате с търговия, както и с индустриална активност. Вечерта ще изживеете следващите приятни сантиментални мигове с обичания си. Някои от вас ще се разочароват, че възприятията им не са споделени. Не бързайте да се отдавате на полови преживявания със инцидентни или малко познати сътрудници. 

КОЗИРОГ

Имате опция за сполучлива изява, само че измененията, с които както постоянно не сте съгласни, макар че са във ваша изгода, няма да ви харесат. Не спорете тъй като решението за тях е спуснато от вашите началници. Не е желателно да пътувате. Обмислете с какъв бизнес да се заемете, в случай че сте безработни. Тези от вас, които работят с ниска заплата, да проведат сполучливи  разговори за увеличението й. Щастливи сте от новината, че сте обичани без да подозирате, само че обичан от вас човек. Вечерта сте най-щастливите хора на този свят, тъй като е споделил възприятията си и с право ще се отдадете на полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте завоюваните позиции. Ще се наложи да се примирите с смяна на проектите си, която не зависи от вас. Бъдете деликатни на работното място, с цел да избегнете непоправимите неточности. Ще се ядосате, че не успявате да изявите качествата си. Въпреки това, в случай че сте внимателни и прозорливи, триумфът ще ви следва по петите. Не пропускайте среща с огромната обич, която ще ви издигне на гребена на вълната на неземно благополучие и естетика. Няма да ви липсва сантиментална среща, последвана от мечтани и незабравими полови удоволствия. 

РИБИ

Бъдете внимателни с познанствата, срещите и диалозите - настоятелен и персонални, през този ден. Ще срещнете хора по време на пътешестване, само че запознанствата няма да бъдат сполучливи, нито като другарски, нито като очертаваща се опция за  бъдещо развиване за делово съдействие. По-добре е да не се доверявате. Предпазвайте се и не говорете доста, с цел да избегнете разочарованията. Вечерта организирайте фамилно тържество, което ще ви възвърне положителното въодушевление. Постарайте се да сте благи с обичания си. След като изпратите гостите си и останете сами с обичаните си хора, се отдайте на незабравими полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР