Дневен хороскоп за 12.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЩе ви

...
Дневен хороскоп за 12.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЩе ви
Коментари Харесай

Една зодия трябва да докаже, че не се страхува от трудности днес

 Дневен хороскоп за 12.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Ще ви извадят от равновесие неприятности поради ваши сътрудници. Емоцията може да съсипе положителното ви въодушевление и да окаже въздействие на самочувствието ви от сутринта, а и да ви сътвори проблеми в фамилията. Ако сте заети с професионалната си кариерата, се предпазвайте от загуби. Не създавайте причина за скандал с обичания, поради нежеланието ви да отидете на ресторант, а по-късно да се усамотите в дома си. Създайте си положително въодушевление вкъщи, с сантиментална вечеря за двама, а по-късно не пропускайте половите наслаждения. 

ТЕЛЕЦ

Поставете началото на работата, обвързвана с новите ви хрумвания. Всички са на ваша страна и ви поддържат, в случай че не сте прекомерно импулсивни и прибързани и не се пробвате да наставничите.  Не се заяждайте за незначителни неточности, позволени от сътрудниците ви. Търпението и тактът ви носят изгода. Възможно е усложняване на връзките в фамилията, по тази причина бъдете изключително деликатни към околните си. Не подлагайте възприятията им на подозрение. Ако имате желание да изяснявате връзките си в леглото, по-добре се откажете от секса, тъй като ще е изпълнен с неприятни мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Не се поддавайте на неправилни показа за работата си и най-много за опциите си. Гледайте действително на достиженията си и осъзнайте бързо пропуските си. Оптимизмът и мнението, че всички проблеми ще се разрешат във ваша изгода,  ви пречат да видите вероятните удари в профил. Искате да живеете в естетика със себе си и с възприятията си, само че се страхувате, че обичаните ви не ги споделят. Вечерта не се надявайте на полови удоволствия, поради личната си нерешителност и неналичието на предпочитание за фамилиарност. 

РАК

В този ден се възползвайте от опцията да докажете на неприятелите си, че е по-добре да приказват истини, а не лъжи, с оправданието, че по този начин бягат от експанзията на близките. Проверете деликатно счетоводния баланс на компанията си и не предавайте документи подписани от вас, без да сте ги прегледали още веднъж. Вечерта подарете времето си на фамилията и на обичания си. Изживейте приятни сантиментални мигове. Стабилизирайте връзките си вкъщи. Не пропускайте да споделите възприятията си и да се отдадете на мечтани и от двама ви полови преживявания. 

ЛЪВ

Трудностите на пътя ви са причина за различия с вашите сътрудници, създаващи проблеми и блокиращи работата ви. По-добре ги приемете като тествания, с които би трябвало да се справите. Време е да докажете, че не се страхувате от компликациите и вървите самоуверено към професионалните си триумфи. Не се отхвърляйте от сантименталната среща, която сте уговорили, тъй като в случай че не сте фамилни, тя е опция за съществено партньорство. Влюбените могат да разгласят годежа си, а фамилните да се отдадат на незабравими полови удоволствия, даже и в случай че са изтощени. 

ДЕВА 

Заемете се със дилемите си на работното място до обед.  Нежеланието ви да разберете сътрудниците си и деянията на  агресията ще провокират в отговор още по-яростен яд и експанзия, които ще се развихрят следобяд. Ще ви зарадва вест за високи доходи, както и нови преференциални оферти. Още през днешния ден, при опция и предпочитание ги обсъдете с сътрудниците си, а в идващите дни дайте отговор.  Любовни срещи отвън фамилията ще ви донесат единствено разочарования в персоналния живот. Не ви поучавам да водите диалози с обичания си и да изяснявате връзките си. Няма да постигнете триумф. Не се надявайте на полови удоволствия, тъй като интимния ви сътрудник въобще не е надъхан за това. 

ВЕЗНИ

Денят е неподходящ за началото на нови задания. Откажете се от разрешаването на професионални въпроси. Постарайте са да избягвате придвижване измежду тълпи от непознати хора, макар че възбраните може да са минало. На работното място бъдете търпеливи и не влизайте в спор с никого. Предпазливостта и рационалните дейности ще ви оказват помощ да се справите с неподходящите моменти. Неприятностите са свързани с разлъка поради невярност. Пазете се от злословия и интриги, създаващи спомагателни проблеми. Пазете се от полова връзка подбудена от физическо привличане, тъй като в случай че сте фамилни ще докара до разлъка. 

СКОРПИОН

Отново сте в блестяща форма, подготвени за нови триумфи и дейна работа  В положение сте да се справите освен с неотложните си задания, а да извършите крачката към обсъждане на нова активност.   Ще се наложи с непримиримост и самообладание да отстоявате правилата си - съвсем непостижима задача, а този факт ви пречи да работите интензивно. Интимният ви сътрудник е благополучен, тъй като намира точно във вас сигурността на възприятията и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното благополучие, на което даже и не се надявахте и незабравими полови мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от измами и самозаблуда във връзка с личните си благоприятни условия. Всички оферти, които получавате, са доходни и с гаранция за непоклатимост и дълготрайни контракти. Все отново ги проверете още веднъж. Преди да се съгласите на вложения, преценете дали сте сигурни в правилността на дейностите си. Доверете се на интуицията си. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна конюнктура и се усамотете с обичаните си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и полови преживявания. Ако сте фамилни - не изневерявайте. 

КОЗИРОГ

Денят е неподходящ, поради проблеми в връзките с хората от вашето обграждане. Не намерите ли компромис, положителният звук ще изчезне и ще си спечелите врагове. Запазете успокоение при изясняване на настоятелен връзки и проблеми. Не прекалявайте с рецензията. Не забравяйте, че вечерта сте дали обещание да бъдете с брачния или интимния си сътрудник и да отидете на ресторант или празненство, а може и да си останете вкъщи с сантиментално приготвена софра и положително въодушевление. След като се приберете се отдайте на незабравими полови мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Отложете деловите срещи и се откажете от започване на нови задания. Изчакайте по-благоприятен ден, в случай че желаете да постигнете положителни резултати, тъй като през днешния ден сте податливи на въздействие. Съветвам ви да не се намесвате в хода на събитията и да не се противопоставяте на ставащото. Неприятностите ще изчезнат сами. Ако сте ядосани, не допускайте експанзия към фамилията си и изключително към интимната си половинка. Отдалечаването може да е за дълго. Не очаквайте реципрочност в интимните връзки. Сексът няма да е мечтан от обичания. Не търсете полови сътрудници отвън дома си. 

РИБИ

Бъдете нащрек и не пропускайте подготовката за идното подписването на преференциална договорка през идващата седмица. Ще жънете триумфи през целия ден. Не са изключени разногласия, в които сте спечелили.  Не пропилявайте времето си в търсене на информация, в случай че не ви е нужна, с цел да завършите дилемите си. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се трансфорат за несемейните в сантиментална връзка. Семейните дами да не изневеряват. Да се отдадат на полови наслаждения, а несемейните да преценяват дали са сигурни в възприятията си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР