Дневен хороскоп за 06.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВ този

...
Дневен хороскоп за 06.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВ този
Коментари Харесай

Една зодия трябва да възстанови прекъснатите отношения

 Дневен хороскоп за 06.07.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В този ден отложете разискването и взимането на значими настоятелен решения. Не се нагърбвайте с непостижими задания. Бъдете внимателни, с цел да избегнете компликациите, подбудени от ваши неточности. Внимавайте с новите запознанства и непредвидените срещи, тъй като ви е мъчно да  прецените хората вярно и бързо и да отсеете потребните. Силни страсти ще окажат въздействие на настроението ви. Не контактувайте с хора отвън фамилията си. Избегнете разправиите, подбудени от интриги на ваши съседи. Съмненията в невярност, които са посели у вас, са безпричинни. Не се лишавайте от хармонията в половия ви живот.

ТЕЛЕЦ

Заради непознати неточности, които, макар нежеланието си, сте длъжни да поправите, откакто никой не ви желае единодушието и не ви пита дали имате познания и сте способени, се бави постигането на вашата цел за този ден. Не се ядосвайте, а помогнете на сътрудниците си да се оправят. Ако сте внимателни с обещанията, макар компликациите, които имате сили да преодолявате с лекост, триумфът е с вас. Възвръща се хармонията в персоналните ви връзки. Щастливи сте, че още веднъж сте обичани и обичате. Сексуалните мигове ви подсигуряват стабилизиране на интимните връзки.

БЛИЗНАЦИ

Трудностите, които блокират работата ви до обед са преодолими. Запазете успокоение и не си създавайте сами терзания. Избегнете споровете с самообладание и премълчаване. Не пътувайте, с цел да си спестите непотребни разноски. Добре е да възстановите прекъснатите връзки с хора, на които държите, само че сте се отдалечили заради незнайни аргументи. Говорете с тях и изяснете недоразумението.  Възможни са фамилни проблеми, кавги с брачния или съкровен сътрудник. За следващ път рискувате да съсипете половите си връзки. 

РАК

Целия ден ви носи триумф, само че може да е засенчен поради проблеми, на които не обърнахте нужното внимание преди време. Ще усложните връзките си с вашите сътрудници. Срещите ви са несполучливи, по-добре е да ги отложите, вместо да съжалявате, че нищо не сте постигнали. Съветът ми е на работното място да не спорите. Агресивното държание не е метод да докажете правотата си. Денят е съвършен за другарство със фамилията. Отдайте се на приятни мигове с обичаните си хора. Вечерта се откажете от поканата за посещение и си създайте сантиментална конюнктура.

ЛЪВ

До обед проведете значимите диалози и срещи. Денят е сполучлив за явяване на изявление и постъпване на нова работа. Уговорете и подгответе документите по финансиране, уговорено с сътрудници. На работното място се справяте чудесно. Съветът ми е да отложите деловите срещи и диалози, с цел да си спестите неуспехите. Ако не сте фамилни, скъпи дами, имате удобната опция да създадете семейство или да срещнете подобаващата половинка. Не забравяйте да създадете приятни страсти на интимния си сътрудник. Не пропускайте половите мигове. 

ДЕВА

Бъдете аналитични и направете обзор на работата си и на своите неточности, тъй като освен сътрудниците ви са отговорни. Не пропускайте шансът си да работите и да постигнете материални триумфи. Ще ви зарадва професионален триумф и самопризнание. Работата ви носи освен положителни доходи, а и възхитата на вашите сътрудници. Съдбата ви дава късмет да създадете хармонично семейство. Ако към този момент сте го основали, време е да помислите и за деца. Семейните дами могат да се отдадат без съмнение на полови удоволствия. Несемейните да бъдат внимателни, в случай че едвам през днешния ден са срещнали подобаващия сътрудник.

ВЕЗНИ

Отредено ви е да изживеете непредвиден професионален триумф и да се окажете на следващия връх в кариерата си, само че дали ще го сторите зависи от вашия персонален избор. Задълбочената работа при осъществяване на поставените задания дава положителни резултати. Забранено ви е да уреждате заеми или заеми за личен бизнес и за поправки вкъщи. Личните ви връзки се стабилизират, в случай че не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете дружно през целия ден. Следобед нараства желанието ви за интимни преживявания. Не се лишавайте от половите наслаждения.

СКОРПИОН

Денят ви дава обещание триумфи на работното място, даже и в случай че се чувствате неуверени във вашите благоприятни условия, плод на ваши самовнушения. Ще получите самопризнание освен от страна на сътрудниците си, а и от поставилите ви задачата. Въведете ред в служебна и най-много в счетоводната си документи. Не подписвайте непроверени финансови документи. Хармонията в фамилните ви връзки зависи от вашето държание. Бъдете великодушни на усеща. Не си внушавайте, че не сте задоволително влюбени и се отдайте на същинските си усеща и дейни полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви сполучлив ден. На работното място наложете мнението си и ще получите поддръжка, обвързвана с новите ви проекти. Не създавайте излишно напрежение измежду вашите сътрудници и подчинени. Не налагайте разпоредбите си, с цел да не развалите връзките с сътрудниците си. Пазете се от спорове с управлението. Възможни са проблеми в фамилните връзки и намерено жестоко държание, което ще раздразни близките и ще стане причина за препирня. Сексуалните удоволствия са в фантазиите ви, само че рискувате да се лишите от тях.

КОЗИРОГ

Склонни сте да спорите, даже и инатливо, само че не постоянно сте в правото си и по тази причина вашите сътрудници ви принуждават да отстоявате правилата си. Не рискувайте и не се обвързвайте със задания, които няма по какъв начин да завършите в период. Приемете препоръчаната помощ. Заради финансовите си триумфи и приходите, за които научавате в днешния ден, които са впечатляващи, рискувате да се сблъскате с неистини, клюки и опит за машинация. Необходимо ви е усамотяване, с цел да прецените дали да създадете семейство или към момента не сте подготвени да поемете и тази отговорност. Семейните дами могат да се отдадат на възприятията си и на полови мигове.

ВОДОЛЕЙ

Начинанията ви носят триумф, в случай че сте ги обмислили и сте получили утвърждението на вашите сътрудници. Бъдете деликатни в случай че развивате сполучлив фамилен бизнес, тъй като родственици желаят да се присламчат и да работят с вас. Денят не е сполучлив за реализиране на настоятелен срещи, а и мъчно ще се свържете с сътрудниците, с които желаете да разговаряте. За да не си създадете проблеми с брачната половинка се заемете със фамилните си отговорности. Агресивното ви държание поради нежеланието да помогнете на обичаните си в отговор ще докара до тяхното отвращение за полови удоволствия.

РИБИ

Преценете дали си заслужава повторното ви доближаване със остарели настоятелен сътрудници или другари. На работното си място  се справяте още до обед сполучливо със дилемите си.  Проявете благотворителност към този, който ви моли за заем, в случай че прецените, че няма да нарушите материалната си непоклатимост. Ще се наложи да измененията проектите си за деня, само че не трябва да се безпокоите. Денят е съвършен са подписване на брак, както и за хармонизиране на фамилните връзки. Вечерта не се лишавайте от усамотяване с интимната половинка и деен секс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР