Дневен хороскоп за 03.08, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 03.08, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес успехът застава на страната на една зодия

 Дневен хороскоп за 03.08, понеделник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Ако ви е допустимо отложете наличието си на работното си място и пътувайте, с цел да си спестите проблемите поради инатливото отвращение на ваш сътрудник да си свърши работата. Направете промени, с цел да подобрите финансовото си положение. Преди да се заемете с новите си задания, завършете изостаналите. Ще си спестите упреците на началниците и сътрудниците си. Анализирайте деликатно всичко, което се случва в роднинското обграждане, с цел да не навреди на персоналните ви връзки, в случай че ст фамилни или влюбени и подготвени да създадете семейство. Ако имате проблеми в персоналните връзки и половия живот, просто преразгледайте държанието си. 

ТЕЛЕЦ

Отстранете неотложните повреди вкъщи, поради които обтегнахте връзките си с вашите близки, даже и в случай че се постанова да закъснеете малко за работа, с цел да изчакате майсторите. Денят е добър за покупки откакто завършите работата си. Анализирайте грешките си. Избягвайте деянията на експанзия на работното място, единствено тъй като не успявате да наложите мнението си. Не ви поучавам да спорите с брачния си сътрудник за битовизми, с които е редно да се оправи самичък, тъй като наранявате егото му. Не сте подготвени за полови наслаждения тъй като желаете сътрудникът ви да се почувства отговорен, само че грешите и си вредите на връзките.

БЛИЗНАЦИ

Новина за доходи, която научавате през днешния ден е мотив да се справите със дилемите си както на работното място, по този начин и вкъщи и да ги отхвърляте на драго сърце. С лекост ще съумеете да измененията метода си на работа във ваша изгода и в интерес на вашите сътрудници. Имате опция да подобрите финансовото си положение. В персоналния си живот сте в положение да си създадете проблеми, поради прояви на безпричинна ревнивост към брачния или съкровен сътрудник. Не се изненадвайте, в случай че сами сте повода да се лишите от полови удоволствия. 

РАК

Днес сте във властта на страстта, която ви пречи да жънете предстоящите триумфи. Не проявявайте експанзия към сътрудниците си без значение дали сте ръководители или работите в нечие послушание. Справете се до края на работния ден с професионалните си отговорности. Вечерта не пазарувайте. Заядливият звук в дома ви би бил повода още веднъж да се чувствате неразбрани. Разрешете основаните фамилни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на обичания си, с цел да не се лишите от полови удоволствия. 

ЛЪВ

Денят ви подарява естетика в връзките. Идеален е за среща с сътрудници и с другари. Не избързвайте нито в думите, нито в дейностите си. Новина за доходи е основателна причина за интензивност. Работата ви спори. Отхвърлете най-важните си задания, които сте възнамерявал и, с цел да не се притеснявате през идващите дни. Вечерта бъдете с околните си и с обичаните си и не уговаряйте сякаш къса делова среща. Създайте сантиментална конюнктура. Сексуалните удоволствия сигурно ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в остатък. 

ДЕВА

Желанието ви е да вървите напред и да поставите началото на нови занимания, само че бъдете деликатни, тъй като сте подвластни на отрицателно въздействие от сутринта в този ден. Не проявявайте експанзия, в случай че зародят професионални проблеми. Ще се справите с малко повече старания и без основаване на напрежение. Ваши другари, които сте трансформирали незабелязано във врагове, се пробват да вредят на персоналните ви връзки. Въздържайте се от от почтени флиртове, тъй като ще съсипете хармонията в връзките си. Няма да сте в добра форма поради стореното, изпитвате виновност и ще вършиме опити да избегнете половите удоволствия. 

ВЕЗНИ

Колкото и да не желаете ще се наложи да се срещате с настоятелен сътрудници, с които ви следва да работите няколко години. Бъдете общителни, даже и в случай че не ви харесват. Може да се окажат правилни и виновни и да печелите добре. Организирайте работната си стратегия по този начин, че да не се натоварвате с непознати отговорности. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, само че в случай че сте фамилни сте подвластни и от околните си и от вашия сватбен сътрудник. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Избягвайте деловите срещи, в случай че ви натоварват душевен, отменете ги без да се колебаете. Не се тормозете, в случай че ви основат непредвидени компликации на работното място. За тези, които са решили да пазарувате, денят е сполучлив, с цел да изберат най-хубавото, само че не го правете в работно време, с цел да избегнете интригите от вашите сътрудници, убеждаващи близките, че имате нова връзка. В персоналните ви връзки  има леко пропукване. Ако сте сбъркали по отношение на брачния си или съкровен сътрудник, променете държанието си. Не наранявайте обичаните си хора, с цел да не се лишите от полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Ще се видите със остарели другари и настоятелен сътрудници, които ще ви дадат насоки, по какъв начин да подобрите финансовото си състояние. Следете по какъв начин се развиват връзките ви. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Не показвайте задоволството си от започнатото. Спестете информацията за предстоящите финансови приходи. В персоналният ви живот е умерено. Ако не допуснете странична интервенция да се трансформира в причина за разтърсвания, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със фамилията и с колегата си, в случай че не сте го основали. Не се лишавайте от половите мигове.

КОЗИРОГ

Бъдете деликатни. Ако имате работа, която би трябвало да завършите през днешния ден, не отлагайте наличието си на работното място. Пътуванията са нежелателни, може да ви провалят проектите за доходи, по тази причина ги отложете непременно. С упоритостта си ще завършите в период започнатите задания.  Не подписвайте финансови и банкови документи. Не се колебайте да споделите възприятията си, в случай че желаете да съхраните връзките си с вашия сватбен сътрудник. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте колегата си с държанието си, с цел да не се лишите принудително от половите удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се за неприятности, свързани с вашите публични контакти. Освободете се от песимистичните си мисли. Бъдете деликатни и се предпазете от финансови загуби и пропуски на работното си място. Каквито и компликации да срещате, те са преодолими. Ще се убедите в това до края на деня. Склонни сте да си създадете проблеми в персоналните връзки, поради неспособност да приемете мнението на вашите близки за пътешестване по време на идните празници в края на годината. Прави са, че е време да мислите още занапред. Не спорете и не проявявайте ината си, с цел да не се окажете без компания довечера.

РИБИ

Успехът е с вас, в случай че се занимавате с комерсиална активност. Дори и в случай че рискувате, ще постигнете отлични резултати. Стабилизирайте без да се бавите финансовото си положение. Въпреки желанието ви за промени, не надхвърляйте личните си благоприятни условия. На работното място бъдете съсредоточени и задълбочени в дилемите си. Днес, за разлика от професионалните ви триумфи, в персоналния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, сигурно ще сте афектирани и със занижено самочувствие, само че не търсете виновността единствено в колегата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР