Днешното заседание на Министерския съвет беше открито от малки коледари,

...
Днешното заседание на Министерския съвет беше открито от малки коледари,
Коментари Харесай

На Игнажден коледарчета поздравиха министрите в началото на заседанието

Днешното съвещание на Министерския съвет беше намерено от дребни коледари, които изпяха пред министрите националната ария " Стани ми, стани, нине... " и им пожелаха здраве.

" Днес е Игнажден - народът има вяра, че какъвто човек влезе в дома ти на този ден, такава ще бъде и идната година. Оптимист съм, тъй като при нас влязоха младите художници от 2 АЕГ, 48 ОУ и коледарчетата от с. Лозен. Вярвам, че техният гений ще свети и в бъдеще с помощта на програмата " Заедно в изкуствата и спорта ", сподели министър председателят Николай Денков след осъществяването на децата.



Той изясни, че в програмата вземат участие над 60 000 деца от цялата страна - толкоз са и аргументите за оптимизма на премиера за идната година.

" Оптимизмът ми не се основава единствено на националните поверия, а и на трезвите проучвания на социолозите. За пръв път от доста години две трети от хората се усещат щастливи, а повече от половината имат вяра, че новата година ще бъде по-добра за тях ", сподели Николай Денков.



фотоси: Българска телеграфна агенция

Промените в Конституцията, бюджетът и положителните политики за Шенген - дават убеденост на държавното управление, че напъните им водят към триумф, уточни още министър председателят.

" Идва Рождество - дано го посрещнем удовлетворени от напъните, които ни сплотяват и смирени пред разликите - с религия, че триумфите идват, когато посрещаме провокациите дружно ".

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР