Днешното решение на Главчев беше неизбежно и правилно. Това заяви

...
Днешното решение на Главчев беше неизбежно и правилно. Това заяви
Коментари Харесай

Нинова: Днешното решение на Главчев беше неизбежно и правилно


Днешното решение на Главчев беше неизбежно и вярно. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на ПГ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днешното решение е и горчив урок за цялата политическа класа и най-много за ръководещото болшинство. Урок за това, че е обикновено в правовата страна е обикновено да има ръководещи и съпротива, че е обикновено да сме на разнообразни отзиви, тъй като представляваме разнообразни групи от българското общество, че е обикновено да има независимост на словото и взаимно почитание за разнообразни позиции, съобщи Нинова.

„ Това е тест за политическа зрялост дали сме подготвени да сложим, ново начало на парламентаризма. Дали сме подготвени да възстановим конституционните правила, че в парламентарната Република висш орган е Народно събрание и изпълнителната власт се излъчва от това Народно събрание и се управлява от него. Дали сме подготвени да подсигуряваме освен в тази зала, а в цялото българско общество независимост на отзиви, разлики и взаимно ценене на тези разлики. Пред това сме изправени през днешния ден. Дано прекратим досегашния жанр на работа на Народно събрание “, прикани Корнелия Нинова.

Тя посочи, че от Българска социалистическа партия ще са поръчител за това и най-много българските жители да се усещат свободни, да имат мнение, да го отстояват и да се борят за своите позиции.

Ще сложим началото на това и ще издигнем парламентаризма във висша форма на ръководство, сподели още Нинова./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР