Днешният парламент е голям майтап. Сбърках, не е майтап –

...
Днешният парламент е голям майтап. Сбърках, не е майтап –
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Днешният парламент е голям майтап. Сбърках – трагедия е


Днешният парламент е огромен подбив. Сбърках, не е подбив – покруса е. Това написа във „ Facebook “ във връзка с това, което се случва на първото съвещание на Народното събрание.

„ …Защо е подобен тоя Парламент? Защо е подобен футболът? Защо са такива служителите на реда? Е, отговорът е явен и ние не трябва да се срамим от това, или в случай че се срамим, е извънредно време да създадем нещо по въпроса. Българският футбол е подобен, тъй като ние сме такива. Българските служители на реда са такива, тъй като ние сме такива. И българският Парламент е подобен, тъй като ние сме такива “, написа още Трифонов.



„ И футболистите и Българският футболен съюз са българи, и служителите на реда и полицията са българи, и политиците и Парламента са българи. Тоест, като виждам днешния Парламент, той абсолютно ми наподобява на огледало, в което се оглеждаме всички ние. Всички, които сме български жители, живеем в тази страна, и в последна сметка носим отговорност и за българския футбол, и за полицията, и за Парламента “, продължава.

„ Блазня се и да кажа, че и в този момент съм отговорен за това, че те не могат да си изберат ръководител, но тоя път обективно няма по какъв начин. Просто „ “ не е член на настоящия Парламент “, споделя той.

„ Затова моралът е толкоз значим. За всички. И главно за политиците. Защото политиците носят повече отговорности от нас. Заради решенията, които взимат, законите, които вършат и фактът, че ръководят страната. Затова, в случай че желаеме да се оглеждаме в това огледало “Парламента ” и да ни харесва това, което виждаме, безапелационно би трябвало доста деликатно да избираме. И идващия път, и по-принцип “, приключва Трифонов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР