Днешният ден ще е важен за една от зодиите, тъй

...
Днешният ден ще е важен за една от зодиите, тъй
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Важен ден за решения за една от зодиите

Днешният ден ще е значим за една от зодиите, защото ще би трябвало да взима доста решения - бързо и вярно.

Овен

Днес непрекъснато ще Ви се желае да бързате: да вършиме всичко малсимално бързо и да постигате мечтаните резултати в оптимално къс период. Само че, за съжакение, скоростта напълно не е това чукче, благодарение на което може да почукате на вратата на вътрешния мир на Вашия обичан човек. По- добре ще бъде, в случай че бързате постепенно...

Телец

Много ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с шефовете, авторитетните хора и представителите на държавните органи. За обществени изяви това също не е най-подходящия ден. Ще изглеждате неубедително, и като че ли ще се губите в извънредно значимите моменти. Затова пък извънредно плодотворна ще се окаже независимата работа, и най-много - свързаната с изчисление или разбор на обстоятелства. Този ден може да употребявате за сдобряване след свада, или за оправяне на връзките със безценен за Вас човек. Помнете, че през днешния ден сте настроени за рецензия, и по тази причина не би трябвало да казвате всичко каквото мислите напряко, а да преброите първо до 10.
 

Близнаци

Този ден не може да се назова извънреден - като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.
 

Рак

През този ден на Вашият обичан човек ще бъде доста мъчно да одобри обстоятелството, че в живота Ви има още някои обичани и близки за Вас хора. В последна сметка ще се наложи да се помири с това, изключително в случай че те не са му директна конкуренция, и не претендират за Вашата ръка или сърце.
 

Лъв

За Вас този ден ще бъде не чак толкоз занимателен и не чак толкоз забавен, колкото би Ви се желало. Ще се наложи независимо да генерирате нови хрумвания и да си поставите цели, с цел да не започнете да скучаете. В връзките с околните бъдете по-деликатни, защото през днешния ден сте склонни да се държите освен натрапчиво, само че и деспотично. Във връзка с това са евентуални спорове с представители на Вашия знак, а също и с Овни и Стрелци. Денят е удобен и за тези представители на личния Ви знак, в случай че са решили най-накрая да поканят на среща привлекателна персона, и да и опишат за своите сантиментални усеща. Очакват ги доста приятни мигове.
 

Дева

Предстои ден на всемирски развлечения и интензивно присъединяване в събитията, привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите доста внимателно: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, с цел да нанесат удар по Вашата известност. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична експедитивност. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със фамилията. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото потомство. Ако сте на междинна възраст, може да Ви зарадват вести, получени от порасналите деца.
 

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, само че без компликации няма да минете. За благополучие, Вие преживявате напредък в уменията за дипломатичност, който значително ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не би трябвало да забравяте за нуждата, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят вярно, хората напълно и изцяло е належащо да схващат Вашите упования. Това се отнася както за професионалния, по този начин и за персоналния Ви живот. Не забравяйте за това!
 

Скорпион

Днес ще бъдте съсредоточени върху своите работни отговорности. Благоприятно ще премине общуването с сътрудници, както и разискването на нови достижения. Днес може да предложите своите хрумвания за частична промяна на работния развой, а също и на проекта за деня. Критиката ще се възприема леко. В фамилията ще зародят дълги диалози и разисквания. Добре би минало общуването с родителите, а и организирането на фамилни мероприятия.
 

Стрелец

Поради неустойчивост на прочувствения декор Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е на практика невероятно, въпреки че околните им постоянно се пробват да създадат това. Постарайте се да отделите значимото от второстепенното и да пандизите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите освен своя живот, само че и на близките. Денят ще бъде доста кондензиран. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е прелестно, привечер ще се трансформира в изтощеност и дори е допустимо да премине в безсъница. Откажете се от използването на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за устойчивост.
 

Козирог

Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.
 

Водолей

Днес ще Ви се наложи да извършите доста сериозен избор сред работата, образованието и смяна в персоналния живот. Наистина изборът ще е комплициран, само че няма да го извършите сами, а Съдбата ще Ви помогне, или просто ще го направи вместо Вас. Дали обичаният човек ще си отиде, или в работата нещо ще се забърка... не се знае.
 

Риби

Днес ще се наложи да решавате всички свои проблеми по реда на постъпването им. Това значи, че ще се наложи да взимате правилни решения, и то без ничия подръжка. Но в последна сметка всичко би трябвало да се получи, а Вашият обичан човек ще бъде повече от удовлетворен от резултатите.

източник
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР