Днешният ден ще донесе нов любим човек на една от

...
Днешният ден ще донесе нов любим човек на една от
Коментари Харесай

Лъв: Не си заслужава толкова да се задълбочавате, просто обичайте

Днешният ден ще донесе нов обичан човек на една от зодиите, друга ще има успехи в службата, а трета ще замине на сантиментално странствуване.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Семейният живот на Овните през днешния ден няма да претърпи промени., само че и с новости няма да ги поглези. Е, чудесно! Както е известно, неналичието на новости единствено по себе си е оригиналност! А и да се следва основания ред за нещата, също няма нищо неприятно.

Телец

Бъдете подготвени за професионални компликации. Идеята, която Ви наподобява изключителна и блестяща, няма да срещне поддръжка у сътрудниците и сътрудниците. Освен това, някои смелите решения и нововъведения може да Ви донесат известност на „ чешит ”, на който не би трябвало да се има вяра, когато става въпрос за фактически съществени неща. Денят е толкоз неприятен за работа, колкото е добър за отмора и разнородни развлечения. Ще имате доста благоприятни условия да прекарате прелестно времето си. Не се отхвърляйте от покана за спектакъл, кино или концерт.
 

Близнаци

Близнаците ще имат късмет да изпитат своите сили на напълно ново занятие. Денят е доста подобаващ за започване на търсене на ново място за работ, или да се постараете да привлечете внимането на човек, който от дълго време провокира интерес у Вас. Самата храброст, да се заемете с такива инициативи, заслужава почитание, и не би трябвало да се учудвате, в случай че заобикалящите Ви гледат с удивление. Този ден е обвързван с спорни страсти, които непрестанно ще се сменят, а това е много уморително. Вечерта използвайте за възобновяване на душевното равновесие. За това ще са Ви от изгода спокойните занимания и приятното другарство с членовете на фамилията.
 

Рак

Днес може да постигнете доста, единствено че след това, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща дори не си е заслужавало да се заемате. Ако желаете да избегнете неточности, би трябвало да се ръководите от своя здрав разсъдък, а получените препоръки би трябвало да оценявате сериозно. Внимавайте, с цел да не се окажете жертва на операция. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за жалост, напълно няма да имат този темперамент, който очаквате: вместо сантиментални връзки, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съдружник, за който по този начин сте си мечтали, ще бъде единствено нов почитател.
 

Лъв

Не можете да обясните нито на себе си, нито на другите, тъй като обичате този човек. Но ето, обичате го! Днес ще разберете това изключително ясно. Впрочем, хората споделят, че в случай че можете да кажете „ защо ” и „ за какво ” - това не е обич. Така че не си заслужава толкоз да се задълбочавате. Просто обичайте!
 

Дева

Днес ще Ви бъде изключително мъчно да се помирите с някаква нездравословна привичка на Вашия обичан човек. Тя толкоз ще Ви нервира, че дори на моменти ще имате предпочитание да се разкрещите на Вашата половинка. Само че не си заслужава да го вършиме: един спокоен диалог би бил доста по-ефективен.
 

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.
 

Скорпион

Имате доста претрупан график, а през тази и идната седмица нещата ще стават от ден на ден и повече. За да избегнете настъпването на цялостен безпорядък в връзките с хората, без значение дали става въпрос за сантиментална връзка или за другарство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с околните си хора. Отделете им някой и различен час сред дилемите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с силата, която е толкоз нужна, с цел да се справите с работата.
 

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.
 

Козирог

Винаги сте били индивида, при който другите са идвали за съвет, утвърждение или някой лев на заем, с цел да могат да си доплатят сметката за тока, да вземем за пример. Значи ли това, че можете да поддържате единствено такива връзки? Едва ли. Ако би трябвало да сме точни, тогавашният Ви обичан е доста евентуално в даден миг да стартира да си прави проекти, по какъв начин още веднъж неусетно да се върне в живота Ви. Ако сте „ за ”, не се опасявайте, да извършите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че в случай че и в този момент допусне някаква неточност, самичък ще заплаща за нея...
 

Водолей

От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.
 

Риби

Ако има нещо, до което настойчиво се пробвате да се доберете на работата си, през днешния ден има огромна възможност най - на края да видите напредък в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне по този начин, както би Ви се желало, само че при такива неща в никакъв случай не може да има гаранция за всичко. Но пък тъкмо това прави упованието по този начин завладяващо: в никакъв случай не знаеш, какво може да очакващ в идващия миг.Така че раздвижете пръсти, изпратете нужните електронни известия и чакайте, с цел да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР