Днешният ден не е благоприятен за финансови дела, правни и

...
Днешният ден не е благоприятен за финансови дела, правни и
Коментари Харесай

Хороскоп: Благодатен ден за лъва, телците с промени в личния живот

Днешният ден не е удобен за финансови каузи, правни и юридически въпроси, начало на развой, служебни работи и молби. Пазете се от различия с висшестоящи или от алъш-вериш с властта. Повишават се импулсивността и емоционалността, липсва обективност.

Овен

Днес би трябвало да бъдете извънредно деликатни и да не губите зоркост. Въпреки обстоятелството, че денят няма да е елементарен, имате късмет да съумеете. Трябва вярно да прецените своите мощни страни и благоприятни условия и да стоите надалеч от съмнителни завършения и опасности.

Телец

Нерешените проблеми и неща, които отлагате за неопределен срок, могат да ви припомнят за себе си. Всичко това ще изисква бързи дейности. Не са изключени приятни промени в персоналния ви живот, можете да срещнете значим човек.

Близнаци

Важните вести и информация би трябвало да бъдат деликатно тествани, допустимо е да бъдете подведени. Разчитайте повече на личните си сили, вместо на бързи триумфи. Важно е вярно да подредите целите и да се концентрирайте върху значимите въпроси, без да пилеете сила по дреболии.

Рак

Следобед прочувственият декор ще е под напрежение. Опитайте се да стоите надалеч от конфликтни обстановки и не се оставяйте да бъдете предизвикани. Днес можете да решите значими финансови въпроси, шансът е на ваша страна.

Лъв

Благоприятен ден. Важно е в устрема към реализиране на мечтаното да не бързате и да не взимате прибързани решения. Грешките ще имат противоположен резултат. Лесно успявате да намерите общ език с другите и да се забавлявате.

Дева

Не се страхувате от провокациите и самоуверено вършиме първата крачка към смяната. Възможно е даже да срещнете хора, които ще играят значима роля било в кариерата, било в персоналния живот. Внимателно се вслушвайте в гласа на интуицията.

Везни

Даже компликациите и разочарованията да валят върху вас като от рог на изобилието, не се поддавайте на неприятностите и не забравяйте, че те са краткотрайни и обстановката скоро ще се промени към по-добро. До края на деня ще можете да разрешите значими въпроси.

Скорпион

Ще се въздържате, доколкото можете да не реагирате по метод, който знаете, че не е верен във връзка с сътрудниците. Въпреки това не може да се отхвърли, че денят ви ще бъде тежък, а вие постоянно ще сте разочаровани и „ на ръба “. Имате потребност от смяна в прочувствения живот, с цел да се чувствате добре.

Стрелец

В този ден триумфът няма да пристигна елементарно. Ще би трябвало да положите всички старания, с цел да постигнете това, което желаете. Може да има компликации по пътя, само че ще намерите метод да се справите с тях, вие сте положителни бойци.

Козирог

Този ден е подобаващ за виновна и сериозна работа. Внимателни бъдете към детайлите и не пропускайте нищо. Не бързайте да взимате решения без да обмислите следствията. Вашата съобразителност и досетливост ще ви оказват помощ да се справите даже с най-трудните задания.

Водолей

Ще можете да съумеете, като покажете ексцентрично мислене. Оригиналните хрумвания ще се окажат потребни, а съдействието с хора, които са изобретателни, ще бъде също от изгода. Възможно е да получите значима информация. Ще има късмет за решение на финансови проблеми.

Риби

Денят ще се окаже доста изтощителен, както във физическо, по този начин и в прочувствено отношение. Само че, да възстановите душевните си сили ще е малко по-трудно. Не се съгласявайте да участвате в никакви непознати игри и се занимавайте единствено със своята лична работа.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР