Днешният ден е важна дата за всички членове на НАТО,

...
Днешният ден е важна дата за всички членове на НАТО,
Коментари Харесай

Областният управител: Членството ни в НАТО дава сигурност и гаранции

" Днешният ден е значима дата за всички членове на НАТО, както и за България, която е пълновръстен член на Алианса. Това, на първо място, ни дава сигурност и гаранции. Виждаме каква е политическата конюнктура в района и света, близостта на военните спорове. Това демонстрира огромното преимущество на нашето участие, тъй като " сме по-силни, когато сме дружно ". Единството дава силата ", това сподели регионалния шеф инж. Маринчо Христов по време на откриването на виртуална галерия на тематика „ 75 години НАТО и 20 години България в НАТО “, която бе по едно и също време показана в 35-те национални прессклуба на Българска телеграфна организация в страната и чужбина.

В събитието присъединяване взе и заместник-кметът по обществените действия в Община Сливен Пепа Чиликова, която показа за положителните взаимоотношения и съдействие с образователния полигон " Ново село " и за осъществените на локално равнище планове с Програмата за филантропична помощ.

Организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО)е междуправителствен боен съюз, основан със Северноатлантическия контракт, подписан на 4 април 1949 година На 29 март 2004 година България публично става член на Алианса. По този мотив експозицията, отдадена на 75-ата годишнина от основаването на НАТО и 20-годишнината от присъединението на страната ни към него, разкрива в фрагменти и документи основни исторически моменти, съхранени в архивния фонд на Българска телеграфна агенция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР