Днешният ден е ден на изненади – и хубави, и

...
Днешният ден е ден на изненади – и хубави, и
Коментари Харесай

Днешният ден е ден на изненади – и хубави, и лоши

Днешният ден е ден на изненади – и хубави, и неприятни. Вижте какво още вещаят звездите за вас в днешния ден.
Овен
Днешният ден е ден на изненади – и хубави, и неприятни. Във Ваше неявяване са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш другар ще Ви покаже същинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите завършек на тези нездрави връзки. Ще получите значими уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи обстановки.
Телец
В живота Ви се следи забавен феномен: колкото по-добре стартирате да разбирате ставащото, толкоз повече се забавят Вашите крачки. Поради това могат да зародят компликации, свързани с новите хрумвания, което в действителност ще забави напредването Ви напред, само че се постарайте да не се разстройвате доста от този факт. Най- мъдрият метод с цел да се справите с тази обстановка, е проявата на повече самообладание. Когато пристигна време, всичко ще застсне на мястото си. А то ще пристигна доста скоро.
Близнаци
Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори ” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е временно…
Рак
Това, което ще се желае на Вашия обичан чоек през днешния ден е, да се запознае със скъпите за Вас хора. Ако смятате, че запознанството ще бъде прелестно и за двете страни, постарайте се да организирате срещата с оптималната действеност, до момента в който ентусиазмът не се е изпарил.
Лъв
През този ден може би би трябвало да предпочетете формалните контакти, осъществяване на професионалните отговорности и разискване на съществени теми( да вземем за пример взаимни с някого дълготрайни планове). Кратко делово пътешестване може да Ви донесе спомагателни неудобства. Успехът Ви ще зависи от Вашата просветеност, действеност и организираност, а също и от умеенето Ви да се държите правилно. Това не е оня ден, в който в непознат манастир да може да наложите собствен правилник. Не натрапвайте на останалите своите условия. Приемете като нужда предлагания от тях режим на другарство.
Дева
У Вас стартира интервал на съществено личностно израстване и самодисциплина. Всичко неприятно, което е станало в живота Ви, отпътува в небитието. Самото време ще Ви избави от всичко, което Ви безпокои, и да го отлагате за по-късно, просто няма смисъл. Подобряване на здравословното положение, увеличение на банковата сметка, по-активен обществен живот – всичко това е допустимо, в случай че извършите към този някой единствено няколко крачки. Даже към този момент тъкмо ще знаете, какво да предприемете. Днес няма никакъв късмет за крах!
Везни
Проявете креативен метод, употребявайки през днешния ден наличните Ви принадлежности. Имате на разположение запас, от който не се възползвате, макат че би трябвало да го извършите. Възможно е още да не сте го разпознали, по тази причина погледнете на днешния ден от друга позиция и вижте, какво ще се получи от това. Възможно е Вашето привидение да се окаже замъглено от някакво възприятие на виновност, само че щом разберете, какъв брой доста можете да получите, то незабавно ще се разсее. Просто би трябвало да се възползвате от новата опция, незабавно щом се появи…
Скорпион
Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.
Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
Козирог
Неочаквано уведомление ще Ви накара да се откажете от своите проекти. Старайте се да проявявате мъдрост и устойчивост, като се доверявате на интуицията си, и не се опасявайте, да отстоявате своите ползи. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достолепие. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с непредвиден план. Днес ще съумеете да решите значими фамилни въпроси, както и да създадете удобни условия за по-нататъшно развиване на връзките, играещи значима роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е прелестно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви естетика, могат мощно да Ви дразнат.
Водолей
Трябва да се пазите. Този ден е обвързван с намаление на виталния капацитет и утежняване на самочувствието. Не надценявайте опциите на своя организъм, съкратете натоварването и избягвайте преумората. В порциона би трябвало да се включат плодове (желателно жълти и оранжеви), както и пресни сокове. Денят не е борат на събития, само че пък е великодушен на приятни страсти и дребни неща, покачващи настроението. Ще Ви зарадва и общуването с по-млади родственици. Ще се появят благоприятни условия да извършите приятна изненада на обичания човек. Вероятни са скъпи дарове и удачни покупки.
Риби
Днес ще Ви се желае, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, несъмнено, ще бъде доста, доста щастлива. Постарайте се да не се увличате: на следващия ден и настроението може да се промени, и парите да свършат. А условията на обичания човек вследствие на днешното галене, може доста да набъбнат.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР