Днешните така наречени наши естрадни и поп звезди, освен, че

...
Днешните така наречени наши естрадни и поп звезди, освен, че
Коментари Харесай

Разпиляха Мария Илиева! Мощната атака

Днешните по този начин наречени наши естрадни и поп звезди, с изключение на, че са със скромни благоприятни условия, са и доста алчни за пари. Ето доказателство. 

Истината за Мария лъсна, откакто не се появи на концерта по случай рождения ден на учебното заведение, където е учила. Директорът на Софийска математическа гимназия я предложения в Зала 1 на НДК, само че не съумя да си я разреши. Поп дивата обаче можеше и гратис да зарадва децата, но не е в кръвта й да работи без пари.
-->
Иначе за рекламата Илиева е постоянно на линия. Тя се включи в благотворителния концерт за храма в „ Изгрев “, където си направи добра реклама, че й пука за тази идея.

Изпълнителката на „ Нищо “ падна в очите на доста от почитателите си. През последните дни те я унищожиха поради отхвърли й да пее за гимназията, която е приключила.

„ Какво щеше да й стане да изпее няколко песни гратис, да зарадва децата. Не всичко е пари на този свят, самозабравила се е. “, написа някогашен неин почитател.

Стана ясно за какво нито един мъж не се задържа към Мария Илиева. С подобен безсъвестен човек не може да се живее. Тя се има за огромната работа и по тази причина роди първото си дете на 40 година И двете й деца са от разнообразни мъже, които не я изтърпяха и я зарязаха, написа Клюки.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР