Днес започват снимките на най-новия забавен семеен сериал Татковци, който

...
Днес започват снимките на най-новия забавен семеен сериал Татковци, който
Коментари Харесай

"Татковци" - какво да очакват зрителите от новия сериал на bTV?

Днес стартират фотосите на най-новия занимателен фамилен сериал " Татковци ", който bTV ще излъчи тази есен. За какво се споделя в него и какво да чакат феновете от новия сериал на bTV? Кои артисти ще забележим в функциите на четиримата татковци? Вижте какво показа режисьорът, сценарист и изобретателен продуцент Павел Веснаков от снимачната площадка на продукцията.

" Сериалът е извънредно трогателен. Става дума за четирима бащи, четирима млади татковци. През тяхната позиция ще разгледаме всички позагубени полезности, като ще бъдат показани по доста занимателен и наличен метод за аудиторията ", сподели Веснаков.

" Покрай хумора и всички занимателни случки и истории, в които попадат героите, ние приказваме за извънредно значими и съществени неща - като връзките сред родители и деца, връзките сред другите генерации, проблемите в обществото, които фамилната среда може да сътвори и позволи ", добавя той.

" По доста виновен метод се отнасяме към тези тематики, като хуморът в никакъв случай не остава на назад във времето. Представили сме огромна палитра от страсти, обстановки, подиуми и безредици на героите, които феновете ще могат да видят ", съобщи Веснаков.

" Четиримата основни артисти са Филип Буков, Павел Иванов, Стоян Дойчев и Христо Пъдев ", разкрива той.

" Сериалът ще започва наесен. Това, което е скъпо в него, е, че той е ориентиран към всички членове на едно семейство, към всички поколения; както към мъжката, по този начин и към женската аудитория; както към възрастните, по този начин и към децата ", споделя Веснаков.

Вижте какво още сподели Павел Веснаков във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР