Днес започва гласуването във вътрешните избори на Да, България за

...
Днес започва гласуването във вътрешните избори на Да, България за
Коментари Харесай

Днес започва гласуването във вътрешните избори за евровота на Да, България

Днес стартира гласуването във вътрешните избори на " Да, България " за подредбата на претендентите на партията в окончателните листи за вота за Европейски парламент. Членовете на партията ще имат 3 дни, с цел да гласоподават посредством мобилно приложение или по пощата за деветимата претенденти, които бяха номинирани от локалните организации.

" Да, България " е единствената партия, която направи пълноценна вътрешна акция за лъчение на претенденти за Европарламента. Тя мина през редица срещи с членовете на партията в 23, 24 и 25-и изборни региони в София, Пловдив, Бургас а през вчерашния ден се организира и заключителният спор сред претендентите в София пред храма “Св. Седмочисленици “ ", оповестяват от партията.

Номинираните са:
Алина Добрева - От 9 години е специалист в Изследователския център на Европейския парламент по тематика бюджет. Учила е и е работила в Унгария, Англия, Италия и Белгия. Участвала е в акциите за електронно гласоподаване и гласоподаване зад граница. Учредител е на " Да, България и член на Националния съвет " Богомил Георгиев - приключил е фармация в Хайделберг, след което е работил в болница и в аптека. През последните пет години работи за интернационална компания, в която управлява планове за основаване на нови медикаменти на европейско равнище.
Като основател, а по-късно и като ръководител на " Да, България - Лозенец " Георгиев е провел по няколко пъти в месеца срещи, " които съкратяват дистанцията сред жители и политици " се споделя в представянето му. Ако стане част от Европейския парламент, ще се включи в комисията по публично здраве.

Дилиян Манолов - Манолов е лекар по логика на психиката. Повече от 5 години работи в стратегии на Организация на обединените нации на най-високо интернационално равнище. Като психолог, човек с медиен опит, както и като незрящ, се е включвал в действия, които се обръщат към науката и предприемачеството като съществени мотори за бъдещето. Негови цели в европейския парламент ще бъдат цифровите политики, осведомителната сигурност и овластяване на хората с увреждания и младежите като център на науката и правенето на бизнес.

Димитър Димитров - 32 годишният Димитров е приключил интернационалните връзки в Лондонското учебно заведение за стопанска система и политически науки с фокус върху противопоставяне на съветската външна политика и радикалните ислямистки организации.

Работил e като младши откривател в Центъра за проучване на демокрацията, консултант в Министерството на външните работи и редактор в медии за просвета и положителна публицистика. Бил e български юношески пратеник към Организация на обединените нации и стипендиант на Държавния департамент и Community Solutions Program, посредством които става съавтор на учебен план за промяна на градската среда и учене посредством прекарване. Има опит в екскурзоводството, писането на книги и основаването на един от най-успешните музеи в сърцето на София.

От година и половина е в екипа на “Да, България ” като помощник на народните представители и част от общинските съветници по външнополитически и информационни въпроси. Занимава се също с просветителна и културно-интеграционна активност в поддръжка на украински бежанци в България.

Елисавета Белобрадова - Белобрадова е приключила право в Софийския университет и специализация към университета в Кеймбридж. Социален бизнесмен, експерт по медиен маркетинг и актьор. Народен представител от “Да, България ” в последните 4 Народното събрание. Нейни цели са слагане на България в центъра на европейските ползи като най-стратегическата страна на Балканите и поле на борба сред демокрацията и съветското въздействие.

Живко Димов - Освен мнобобройните изборни акции в последните години, като член на „ Да България “ от към три години е мощно анагажиран в локални начинания като тази за парк „ Бояна “. Гражданска самодейност, която е провел, е обвързвана с интернационална конференция за разпространение на теснолонейката в България. " Тази тематика е близка до сърцето ми, защото съм родом от Септември и считам, че теснолинейката е въплъщение на капацитета, който имаме, само че и потребността от храброст и верни вложения, с цел да превърнем в България от догонваща страна в водач ", споделя той.

Мирослав Дачев

Силвия Атипова - Атипова e писателка, показана от интернационалната литературна организация „ Дарли Андерсън “ и маркетинг управител. Магистър по креативно писане и експерт по „ Компютърни технологии в графиката и мултимедията “. Живяла е във Англия, сега живее в Белгия. Силвия е основател на „ Да, България “, създател и ръководител на МО Брюксел. Организатор на изборни секции отвън България. Инициатор на събития за Украйна, срещи с депутати на „ Да, България “ и проверяващи публицисти в Белгия.

Стефан Тафров - Завършва публицистика, съосновател на Съюз на демократичните сили и в. “Демокрация “, външнополитически консултант на президента Желев, два пъти заместник-министър на външните работи в двете „ сини “ държавни управления. Посланик на България в Италия, Англия, Франция и два пъти в Организация на обединените нации, в това число по време на участието на страната ни в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Народен представител в 46-ото Народно заседание, заместник-председател на външнополитическата комисия и член на Комисията по европейските въпроси. Говори британски, френски, италиански, испански, полски и съветски. Бори се за човешки права и против комунизма, за европейска България още като член на неофициалните сдружения през 80-те години. Работи интензивно като посланик за присъединението на страната ни в НАТО и Европейски Съюз и нейно почтено място в света и Европа.

По сходен метод бяха определени претендентите за евродепутати преди пет години за общото явяване на „ Да, България “ с ДСБ и „ Зелено придвижване “ в границите на обединението „ Демократична България “.

„ Демкократична България “ ще се яви на изборите „ 2в1 “ през юни дружно с „ Продължаваме промяната “

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР