Днес започна изграждането на 16-ия обект от веригата хипермаркети за

...
Днес започна изграждането на 16-ия обект от веригата хипермаркети за
Коментари Харесай

Започна изграждането на третия Практикер в София frognews.bg

Днес стартира построяването на 16-ия обект от веригата хипермаркети за дома и градината Практикер. Първата копка бе направена в столичния квартал “Красна поляна ” от господин Георги Георгиев, ръководител на Столичния общинскисъвет, господин Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на Видеолукс Холдинг и арх. Румен Русев, кмет на Община Красно село.

Бъдещият обект на Практикер се намира на бул. Никола Мушанов 82 и ще заема застроена повърхност от 11 458 кв.м. Строителството е предоставено на строителна компания МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД, като се чака Практикер Красна поляна да отвори порти през март 2024 година За по-голямо улеснение и облекчение при извършване на покупки, безвъзмезден паркинг с 200 паркоместа ще чака клиентите на веригата.

„ Изключително ми е прелестно да съм тук на това място, тъй като лиши доста време, доста мисъл, доста креативност. Този магазин е единствено началото на нещо по-голямо, от което считам, че София има потребност и ще бъде в услуга на жителите на три квартала към нас и на още шест квартала в непосредствена непосредственост, “ сподели господин Белчев по време на събитието.

С богат подбор от повече от 50 000 продукта, Практикер Красна поляна ще обезпечи на клиентите си всичко належащо за основаването и подобряването на дома и градината. Освен разнообразната гама продукти, Практикер Красна поляна ще предложи и добре познатите услуги като 3D планиране на кухни и бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, превоз на закупени артикули, покупки на погашение и
„ Удължена гаранция “ на продуктите.

Новият обект на Практикер ще продължи откритата политика на компанията за запазване и грижа за околната среда, като конфигурира фотоволтаични панели, които да зареждат с електричество магазина, дружно с енергоефективни VRF системи за изстудяване, отопление и филтриране на въздуха.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР