Днес, за трети работен ден, родители са го сигнализират за

...
Днес, за трети работен ден, родители са го сигнализират за
Коментари Харесай

Бившият шеф на СОС: Не с грил, а с клон ще дойде някой татко в общината

Днес, за трети работен ден, родители са го алармират за паднало дърво в двора на 93 Детска градина " Чуден свят " в Красно село, което никой към момента не е вдигнал.

" Затова обществено апелирам виновните " Спасители в кишата " (поради липса на ръж и освен си имаме български римейк, явно) да пратят назначените от тях началник на инспектората или районния си кмет час по-скоро, тъй като някой баща ще се ядоса и няма да пристигна с празненство грил да си прави принцеси в общината, а с клон от дървото ", предизвестява общинският консултант.

" Да се обследва незабавно дали дървото е рисково, с цел да не стане случай. Просто е и елементарно изпълнимо ", заключава Георгиев.



Ден преди този момент съветникът сигнализира, че София е затрупана от паднали клони, а тук-там и от цели дървета във връзка декларираното от кмета на София Васил Терзиев, че " обстановката в София е овладяна ".

Той качи и образно видео на картината в столицата и предизвести, че падналите клони и дървета основават рискове за пътни произшествия, тъй като пешеходците слизат на платното, с цел да заобиколят клоните.

Проверка на Българска телеграфна агенция сподели, че към момента централни софийски тротоари са затрупани от паднали клони и цели дървета, като тук-там достъп до тротоара съвсем няма. Преминаването за пешеходци е затруднено, а за трудноподвижни и майки с колички - невероятно.

 

" Тази седмица ще проучваме работата на всички служби и компании в тази спешна обстановка ", заяви през вчерашния ден в профила си във Facebook кметът на София Васил Терзиев. Продължаваме да работим в някои елементи на града и вършим всичко допустимо, с цел да осигурим безвредното и умерено напредване на жителите в столицата, съобщи столичният кмет и напомни, че единствено в първия ден от тежката обстановка в София бяха обработени над 360 сигнала за паднали дървета и клони. А компании бяха глобени с към 120 000 хиляди лв. поради непочистени улици и спирки на градския превоз, означи столичният кмет.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР