Днес Юпитер и Сатурн се събират, за да ни помогнат,

...
Днес Юпитер и Сатурн се събират, за да ни помогнат,
Коментари Харесай

Днес е най-щедрият ден на годината, бъдете активни

Днес Юпитер и Сатурн се събират, с цел да ни оказват помощ, да получим уголемение, развиване, награди, нов пресен старт и всичко останало по правдивост, съчетали мощта и свойствата на двете планети.

Дава ни се за това, което посяхме през последните 3 и половина години от март 2020 година досега. Ако е положително, ще пожънем самопризнание и бонуси във всевъзможен смисъл, а в случай че е неприятно – премията ще бъде съгласно заслугите и няма да ни хареса. Трябва да бъдем дейни, с цел да вземем своето в този най-щедър ден на годината.

Важното събитие съвсем съответства с новолунието в Близнаци в неделя, което проправя нашата пътека през идващите 6 месеца до Коледа. Нещата, които започваме, за които мислим, които планираме, до тогава също би трябвало да стартират да дават плод и нека да бъдат положителни. Ако са неприятни – закононарушението е следвано от наказване – не става въпрос за правосъдната система, а за това висше правораздаване, от което няма скатаване.

Всичко положително се подкрепя и от медения месец на Венера с Марс под благотворния взор на Меркурий – инерция, която ще продължава чак до 22-23 юл и, когато планетата на любовта и парите се обръща. Трябва да знаете, че най-близките планети, а точно това са те трите, въздействат най-силно за персонална сметка, до момента в който двете огромни, които се срещат, само че са по-отдалечени са виновни за световните неща, придвижвания и процеси.

Мария Пенчева

``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР