Днес XPENG и Volkswagen Group обявиха подписването на ново рамково

...
Днес XPENG и Volkswagen Group обявиха подписването на ново рамково
Коментари Харесай

VW ще използва електрическа архитектура на XPENG в Китай

Днес XPENG и Volkswagen Group оповестиха подписването на ново рамково съглашение, което планува консолидираното на високотехнологичната E/E (Electrical/Electronic) архитектура на китайската компания в артикули на Volkswagen, които са предопределени за китайския пазар.

" Водещата в промишлеността и лична разрабокта E/E архитектура на XPENG е в основата на отвесно интегрираните софтуерни и хардуерни технологии с цялостен комплект ", споделят от XPeng. " Той разрешава на софтуера, в това число ADAS (системи за подкрепяне и автоматизиране на управлението) и Connectivity OS, да се отдели от главния хардуер и платформите на транспортното средство, постигайки бърза итерация на софтуера сред платформите ".

" С нашата тактика " В Китай, за Китай ", ние ускоряваме силата за нововъведения на Volkswagen Group в Китай ", разяснява Ралф Брандщатер, член на управителния ръб на Volkswagen AG за Китай. " Разширявайки нашето и интегрирайки непрестанно китайската индустриална екосистема ние ще подредим нашите артикули още по-бързо за потребностите на китайските консуматори ".

Първите коли на Volkswagen, които ще бъдат изпълнени с E/E архитектурата на XPeng ще бъдат с напълно електрическо задвижване и се планува бъдат стартирани на пазара в Китай през 2026 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР