Днес времето ще е предимно слънчево, но след обяд от

...
Днес времето ще е предимно слънчево, но след обяд от
Коментари Харесай

Денят ще е облачен, но без валежи

Днес времето ще е най-вече слънчево, само че след обяд от запад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява и до вечерта над цялата страна ще е най-вече облачно. Ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен вятър от южната четвърт и с него дневните температури ще се покачат. Максималните ще са сред 14° и 19°, в София - към 14°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, само че в утринните часове видимостта ще бъде понижена. Привечер и през нощта против вторник облачността ще се усили, само че ще е без превалявания. Максималните температури ще са 8°-11°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Преди обяд над планините ще е най-вече слънчево, само че след обяд от запад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява. До вечерта ще е най-вече забележителна, само че единствено на обособени места в масивите от Западна България ще стартират превалявания от дъжд. Ще духа сдържан и мощен вятър от южната четвърт. Максималната температура на 1200 m ще е към 9°, на 2000 m - към 2°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР