Днес времето ще бъде слънчево и горещо. В следобедните часове

...
Днес времето ще бъде слънчево и горещо. В следобедните часове
Коментари Харесай

Жеги мъчат България, карта показва къде ще е най-горещо

Днес времето ще бъде слънчево и горещо. В следобедните часове в крайните източни региони ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще бъдат най-вече 34° и 39°, в София - 34°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Около и след обяд ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са сред 28°-31°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънчево ще бъде времето и в планините. Ще духа слаб, по най-високите елементи на Рила и Пирин до сдържан север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 28°, на 2000 метра - към 21°.

В неделя температурите ще се покачат с още градус-два и оптималните в по-голямата част от страната ще са сред 36° и 41°. Ще бъде слънчево, преди обяд и съвсем безшумно. В следобедните часове със слаб, в Дунавската низина сдържан северозападен вятър температурите ще се намалят едва. Ще се развива купеста облачност, единствено на обособени места, основно в планинските региони в Западна и Централна България ще превали временен дъжд. В понеделник ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, дребна възможност за изолирани краткотрайни превалявания има в източните и планинските региони. Вятърът ще стихне. Максималните температури ще са сред 32° и 37°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР