Днес времето ще бъде предимно слънчево. Още сутринта валежите и

...
Днес времето ще бъде предимно слънчево. Още сутринта валежите и
Коментари Харесай

Предимно слънчево с температури между 23° и 28°

Днес времето ще бъде най-вече слънчево. Още сутринта преваляванията и в крайните югоизточни региони ще спрат, облачността и там ще намалее. Вятърът ще се задържи най-вече от северозапад, ще е до сдържан. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 23°.

Над Черноморието през по-голямата част от деня ще бъде най-вече слънчево. Значителна облачност и превалявания в развой на прекъсване ще има в утринните часове по южното крайбрежие. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад, по-късно след обяд ще се обърне от юг. Максималните температури ще са сред 24° и 27°. Температурата на морската вода е 22 - 25°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала, след обяд ще отслабне.

В планините единствено на обособени места, основно в утринните часове в Странджа и южните региони на Родопите, ще има валежи от дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.

В петък ще бъде най-вече слънчево и по-топло, дневните температури ще доближават тук-там до 30 - 31°. В събота денят също ще стартира със слънце, само че към и след обяд над Западна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места там до вечерта ще превали и прегърми. В неделя ще има и слънчеви часове, само че основно в следобедните часове, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР