Днес времето е подходящо за почивка край морето или в

...
Днес времето е подходящо за почивка край морето или в
Коментари Харесай

Почивните дни идват със слънчево и малко по-топло време

Днес времето е уместно за отмора край морето или в планините. Изгледите са за най-вече слънчево време и малко по-високи температури от през вчерашния ден. В по-голямата част от страната оптималните ще са сред 28 и 33 градуса.

В София - 30, 32 градуса, а във Варна към 28. Заоблачаване и краткотрайни превалявания с гръмотевици през днешния ден ще има над Югозападна България.

В събота по нашето Черноморие ще е слънчево с до сдържан вятър. Максималните температури – сред 26 и 29 градуса. Морската вода е към 26 градуса, а вълнението на морето: 2 бала.

И в планините чакаме слънчево време с сдържан, най-вече Северен вятър. Максималните температури в планините ще са сред 15 и 23 градуса.

Почивните дни идват със слънчево и малко по-топло време! В неделя над Източна България ще се заоблачи, само че превалявания са малко евентуални. В началото на новата седмица – отново най-вече слънчево и последователно повишаващи се дневни температури.

Захлаждане се задава към сряда, с нахлуването на по-хладен въздух от Северозапад. Тогава краткотрайни превалявания с гръмотевици ще има най-много над Западна България, а в четвъртък - и на Изток.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР