Днес ви очаква един успешен и много ярък ден. Вижте

...
Днес ви очаква един успешен и много ярък ден. Вижте
Коментари Харесай

Днес ви очаква един успешен и много ярък ден

Днес ви чака един сполучлив и доста ослепителен ден. Вижте какво още вещаят звездите за вас в днешната слънчева неделя.
Хороскоп 15.10.2023г.Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай – поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.
Телец
От доста от дълго време се учите да казвате „ Не ”, само че от време на време извънредно Ви се желае да махнете с ръка и да дадете някому всичко, за което помоли. Проблемът е в това, че съвсем всички, които са към Вас, в този момент са изцяло съгласни с това. Изглежда е пристигнало време да предприемете решителни ограничения. Опитайте се да поговорите искрено с някого. Придържайте се към безпристрастен звук и поискайте съвет от по-опитни хора.
Близнаци
Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори ” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е временно…
Рак
Събитията от този ден може да употребявате в собствен интерес, в случай че съумеете да се приспособите към обстановката. На ставащите промени би трябвало да реагирате доста бързо, и трактически няма да имате време за размисли. Именно по тази причина интуицията през днешния ден се оказва доста по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на много места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са евентуални главоболие и безсъница. Търсете познания, които ще Ви оказват помощ да забравите компликациите и проблемите. Неприятни диалози и изясняване на връзките не са желателни. Те елементарно може да прераснат в кавга, за която дълго ще съжалявате.
Лъв
Ако приказваме всъщност, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашение. Днес един от договарянията, които водите, ще стане проблематичен. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Напълно евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване. За да стигнете до позитивен резултат, би трябвало да се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение. Ще имате опция да се заемете с някаква забавна и увлекателна работа, позволяваща да си спечелите репутацията на създател, ексцентрично мислещ, и кадърен да взима истински решения.
Дева
Порядъчност и дисциплинираност – това са двете основни думи за днешния Ви ден. Ще се почувствате спокойни единствено в случай че се справите с близките и ги накарате да правят това, което смятате за належащо. И в случай че наоколо е обектът на Вашите въздишки, той също ще би трябвало да се преценява.
Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
Скорпион
Вашите расъждения са спорни, а постъпките – недомислени. Вие прелестно разбирате това, само че отказвате да се вслушате в здравия разсъдък. Какво пък – през първата половина на деня може да се почудите, само че през втората въпреки всичко ще би трябвало да се настроите на по-сериозен лад. Старайте се да избягвате разногласията, тъй като през днешния ден няма да можете да постигнете победа в тях, а Вие не обичате да губите. Всяка остра полемика би Ви донесла единствено засегнатост и осуетяване. Не е желателно да обсъждате съществени проблеми с представители на противоположния пол, и в частност – с тези, които са Ви симпатични.
Стрелец
Затруднителната обстановка на работата през днешния ден ще предложи нов проект и ново чувство на безредици. Споделете с приятелите положителните вести – колкото повече сила стои зад Вашата нова цел,, толкоз повече ще са възможностите, че тя ще може да бъде реализирана. Неочаквано ще си спомните, че сами контролирате живота си. Използвайте мненията на най-умните свои познати, и не се притеснявате, да се възползвате от техните връзки.
Козирог
Спадовете на настроението са едно, само че във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв безреден зигзаг. Ако това Ви се коства безумство, какво е за обкръжаващите Ви, които са привикнали да Ви виждат в умерено положение?… Сег а сте склонни в припадък на афект да кажете неща, които в действителност не сте е имали желание да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко извън, което Ви нервира, успокойте се и потърсете повода за ставащото.
Водолей
Днес ще си дадете сметка, че имате със своя обичан човек много обичаи, привички и взаимни игри, които ви радват още веднъж и още веднъж. Нека близките Ви поглеждат с отрицание и многозначно да поклащат глава колкото си желаят! Това си е вашия и единствено вашия живот…
Риби
През този ден ще имате опция да деянията най-добрте си качества в професионалната си активност. Нарастващата Ви вътрешен глас ще Ви донесе триумф във финансовата активност. Това е време, извънредно уместно за подписване на съглашения в бизнеса. Ще се радвате на добра съгласуваност сред мисловната активност и постъпките. Настроението Ви е положително, а самочувствието Ви – прелестно. В сантименталните и фамилни връзки би трябвало да отделяте повече внимание на своите близки. Проявите на внимание и добрина ще създадат връзките Ви изключително щастливи и ще можете да постигнете естетика в любовта.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР