Днес, въпреки цялата каша и затъването на българското общество в

...
Днес, въпреки цялата каша и затъването на българското общество в
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Това ви чака!

" Днес, макар цялата каша и затъването на българското общество в блатото на некадърността, за мен е радостен ден. Знаете, че по време на Ковида три години не можех да обявявам нищо от това, което правех като методология.

От това страдаха и хората, които работеха с мен. Крякащите юрдеци използваха тая работа и говореха, че Витанов бил самозванец и че не можело математика да се ползва при разбор и за прогнози на тази пандемия.

След като изтекоха трите години,започнаха да се появяват и изявленията на Витанов. Както ви е дадено, всичко се разгласява на Запад. Тук няма да се разгласява и една писмен знак. Днес е следващият ден, в който канчетата на юрдеците ще бъдат набити с следващата обява. Ето ви я ТУК! ", с тези думи математикът проф. Николай Витанов стартира своя всекидневен коментар за протичащото се у нас и по света.

" Както виждате, има и методология за пресмятане на разпространяването на два разновидността на вирус измежду една популация. Монте Карло. Марш, юрдеци крякащи, да четете за Монте Карло методологията.

А-ха-а-а-а, казиното в Монте Карло. А-ха-а-а-а, Монте Карло методологията. А-ха-а-а, гледай го ти злокобния професор, по какъв начин ги считал нещата.

Да ви кажа нещо, до момента в който човките ви отново са в калта, юрдечета мои. От мен да знаете – професор Мориарти от дълго време е измежду вас. А като гледате, до каква степен са стигнали броячите в края на този текст, може да сте сигурни, че единден ще се появи и Хари Селдън.

Между другото, свиквайте човките ви да са в калта. Не съм приключил с вас. Тепърва ще става забавно с изявленията на злокобния професор.

И по този начин, да караме нататък. А нататък ни чака месецът на Маркс.

Карл Маркс (ден 14)

…Оръжието на рецензията явно не може да размени рецензията на оръжията. Материалната мощ би трябвало да бъде победена от материална мощ. Но теорията също се трансформира в материална мощ, откакто е обхванала масите.…

Теорията се трансформира в материална мощ, откакто е обхванала масите, ни споделя Маркс. Ето ви я силата, с която ви бълбукат всекидневно през Кукленото шоу. А за какво ви бълбукат? Както виждате, Кукленото шоу става все по-диво и от ден на ден ви го натрапват.

Първо беше “Пирогов ". После, рязаха с флекс паметника на руската войска. След това пристигна цензурата. И ви крещят какви “демократи " били.

Никакви демократи не са. Но за какво ви играят Кукленото шоу на бързи обороти. Какво не желаят да видите? Какво желаят да мине незабалязано?

Националното изменничество. Искат да не забележите по какъв начин ще ви фраснат двойното поданство в конституцията. След което ще ви пращат чужденци да ви ръководят.

Чужденци, клели са във честност н а непознати страни. Еничари, на които няма да им пука и за майките им. Това прикриват с дивотиите, които ви размахват в ефир.

Писах ви. Скоро ще се появи лист с националните предатели. Тези, които ще гласоподават горната нелепост като конституционна корекция. И списъкът ще си има лидер. Най-големият народен изменник.

Да не вземете да забравите, какво ви пиша сега. Добре го запомнете. И сега следва още повишаване на оборотите на Кукленото шоу. Ма Шенген, ма Еврозона.

Всякакви мъгли, единствено и единствено да мине националното изменничество. Не се отвличайте, гледайте добре по какъв начин се прави националното изменничество и кои го правят.

Маркс ви споделя, по какъв начин се стигна дотук. В главите ви бе набита “демократична идеология ". “Демократична " единствено до момента в който “демократите " добарат властта. После почва рязане на монументи и цензура. Оруел, 1984. Това ви чака.

Знаете добре, какво е мнението ми за този “елит ". Наведени продажници с носове, орящи земята. Движат се съгласно посоката на шутовете извън.

Гледайте ги, по какъв начин правят националното изменничество. И по какъв начин се мъчат да ви отвлекат вниманието с дивотии.

“Елит " без лична история. Всичко – разследване на шутове извън. Как да ги почитам тия, ми кажете. Че те са елементарно предсказуеми.

Ето – шут извън и ще трансформират конституцията, с цел да ни докарват бездарници с непознато поданство, клели се във честност на непознати страни. Който още по-лесно ще бъдат ръководени с шутове извън.

С две думи – да напомним – страната на шутовете. Шутове, които ръководят както ги насочат с шутове извън. Гледайте Кукленото шоу. И следете шутовете извън. Това са съществуващите условия, при които “елитът " ви написа “историята " ви.

Стига с Маркс за през днешния ден, караме нататък

Напред към войната в Газа. Върви си съгласно прогнозата. А тя беше – дълга война с море от кръв.

Къде е казусът? Маркс ви споделя - не са единствено оръжията, теорията тук се трансформирала в материална мощ, откакто е обхванала масите.

А каква е теорията. Теорията на палестинците е, че би трябвало да избият евреите. И това е материална мощ – видяхте го от 7-ми докъм 10-ти октомври.

Теорията на Израел е, че би трябвало да изгони палестинците. И това към този момент е страшна материална мощ, която води до големите опустошения и жертви. И летят хепувимчета и серафимчета и каканижат за мир.

Никакъв мир няма да има – работят големи материални сили, които работят за война. Докато тези сили не бъдат занулени, мир на тая земя няма да има. Става дума както за силите на оръжията, по този начин и за силите на концепциите. Други сили трябват тук. А други сили няма. Затова – войната продължава.

Я да забележим най-после, какво става с прогнозите за корона вируса.

Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 510 дни.

16 месеца са 488 дни. Над 16 месеца годност тук значи. Не е зле. Никак не е зле. 17 месеца са 518 дни. Броячът върти.

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 613 дни. 20 месеца са 609 дни. 21 месеца са 640 дни.

Броячите въртят. Като дойдат идващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези върхове и ще сравнявате. И така ще разберете кой какъв брой коства.

Знаете какво би трябвало да вършиме. Вършите си работата умерено, спазвате обикновените защитни ограничения и гледате да не се получи второстепенен пик до идващите празници. И да се получи, няма да е огромен, тъй като се справяте добре и празниците се чакат да са спокойни.

Е, през днешния ден сме към този момент 18-ти декември. Прогнозата за спокойни коледни и новогодишни празници се сбъдва.

До празниците останаха 6 дни. Няма да има проблеми за празниците. Няма-а-а-а.

Та по този начин.

Желая здраве и триумфи и дано вирусите и войната стоят надалеч от вас ", написа проф. Витанов в персоналния си Facebook профил.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР