Днес в сградата на Народното събрание се проведе брифинг на

...
Днес в сградата на Народното събрание се проведе брифинг на
Коментари Харесай

Възраждане предоставя доклада, получен от БНБ на 31.10.2022 г.

Днес в постройката на Народното събрание се организира брифинг на парламентарната група на " Възраждане “ в отговор на изказванията на Българска народна банка, че институцията не е предоставяла направен отчет, оповестяват от пресцентъра на партията.

По мотив на изказванията на Българска народна банка Костадин Костадинов – ръководител на " Възраждане “ и на ПГ на " Възраждане “, разяснява новината по следния метод:

" Излезе забавна вест от Българска народна банка и тя е, че нямало отчет, в който се твърди, че страната ни не е подготвена за въвеждане на еврото. Явно истината е доста плашеща и те стартират да се отхвърлят от личните си думи. Ръководството на Българска народна банка лъже. Днес от трибуната на Народното събрание Пеканов сподели, че разновидността, който е изпратен до нас, не е цензуриран. Ако не е, кой ще цензурира разновидността, който ще ни бъде показан като заключителен? ", сподели Костадин Костадинов пред присъстващите публицисти.

Очевидно е, че по въпроса за еврото всички институции споделят лъжи. Днес Българската национална банка отхвърли да е изготвян отчет, в който се твърди, че страната ни не е подготвена за присъединение към еврозоната през 2024 година, заради това прилагаме целия отчет, който получи " Възраждане “, дружно с съпътстващото писмо.

Получено от Българска народна банка:   https://dox.abv.bg/download?id=d758a6e1c1
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР