Днес в Съветите на Изи“ обръщаме внимание на правите коси.

...
Днес в Съветите на Изи“ обръщаме внимание на правите коси.
Коментари Харесай

Съветите на Изи: Кой е най-щадящият начин за изправяне на косата 

Днес в „ Съветите на Изи “ обръщаме внимание на вършиме коси. Изи дава отговор на въпрос на читателка: „ Иска ми се да знам кой е най-удачният метод за изправяне на косата, с цел да е минимум увреждащ? Има ли артикули, които оказват помощ за изправянето? “

Кератинова терапия с изправящ резултат е най-удачният метод за изправяне на косата, в случай че имате естествен или пълен косъм, споделя Изи. По думите ѝ резултатът от процедурата е като след сешоар, с продължителност от към половин година.

В салона, в който Изи работи, процедурата коства сред 120 и 150 лв. и лишава към 2 часа, може и по-малко, в случай че е по-къса косата. Когато се употребяват поддържащи артикули – безсулфатен кератинов шампоан и еликсир, резултатът продължава по-дълго време. Процедурата не се прави повече от два пъти годишно. На фотографията виждаме резултата от кератиновото изправяне върху косата на Изи. Тя споделя, че след процедурата косата изсветлява с до един звук. 

Изи не предлага да изправяме косата си на ежедневна база. Според нея обаче един път седмично може да се употребява хубава преса, най-добре преса на пара. Изи разказва това като „ най-щадящия апарат, който употребява “. Експертът поучава да се употребява наложително и термозащита. Крем за изправяне също може да се нанася по избор.

Гизела Тодоринова – Али е известна на клиентите си като Изи. Тя работи като коафьор интензивно от 2012 година. „ В биографията ми попадат салони от невисок клас до известни вериги салони от висок клас и даже работа на круизен транспортен съд като коафьор “, споделя Изи за себе си. Ще я познаете по необятната усмивка. „ Обичам тази специалност тъй като постоянно има какво още да се учи “, споделя Изи. Можете да задавате и вашите въпроси към Изи в мненията под публикацията. А ето и към нейната Facebook страница. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР