Днес в Париж започва срещата на върха Една планета, посветена

...
Днес в Париж започва срещата на върха Една планета, посветена
Коментари Харесай

Среща за климата в Париж започва без САЩ

Днес в Париж стартира срещата на върха " Една планета ", отдадена на климитачните промени. Над 50 са държавните и държавни ръководители, които ще вземат участие в дебатите. България е показана от президента Румен Радев.

Датата не е определена инцидентна. Днес се навършват тъкмо две години от подписването на Парижките съглашения за климатичните промени. Франция предложи тази нова среща, откакто американският президент Доналд Тръмп разгласи отдръпването на страната си от контракта.

Без дотации от Съединените щати, през днешния ден десетки държавни и държавни ръководители, неправителствени организации и представители на бизнеса ще разискват благоприятни условия за привличане на средства за екология.

Впечатляващо е, че страните, които водят класацията по обособяване на нездравословни газове, са показани едвам на равнище министри. А Съединените щати са решили, че представител от посолството в Париж и изцяло задоволителен.

Артистичният свят обаче сигурно ще притегли внимание. За привличането на средства в Париж идва персонално Леонардо ди Каприо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР