Днес в мемориалния комплекс Томин мост край Криводол изпълнихме ангажиментите,

...
Днес в мемориалния комплекс Томин мост край Криводол изпълнихме ангажиментите,
Коментари Харесай

Младежи облагородиха исторически паметник край Криводол

„ Днес в мемориалния комплекс „ Томин мост ” край Криводол изпълнихме уговорките, които поехме на срещи с жителите в общината. Инициатива поета от  младежите, членуващи в МГЕРБ Враца и Криводол даде начало на облагородяване на този исторически монумент “. Това написаха в обществените мрежи младежи, осъществили самодейността.

В това благородно начинание се включиха регионалния координатор на младежи ГЕРБ Враца - Мартин Харизанов, Илиян Еленков - претенденти за народни представители, както младежи, другари и членове на ГЕРБ в региона, които са събрали с общи старания нужните средства за закупуването на пейки и прожектори. Прясно инсталираните специфични прожектори осветяват монумента на върха на местността и по този начин той да се вижда от надалеч.

„ Надяваме се стартираната самодейност да сложи началото на следващи сходни дела, които да притеглят от ден на ден симпатизанти без значение от политическите им възгледи и благосклонности, а съграденото от нас да оставим за прилагане от всички поданици и посетители на родния ни край. Защото народ, който не помни своето предишното няма бъдеще! ”, споделят още младежите.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР