Днес в източната половина от страната ще духа южен вятър

...
Днес в източната половина от страната ще духа южен вятър
Коментари Харесай

Днес южнякът носи лято, вторникът – дъжд! Ето какво време ни очаква до неделя

Днес в източната половина от страната ще духа южен вятър и температурите ще останат високи, като неделните. Над Западна България в следобедните часове и до среднощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Възможни са градушки, написа TrafficNews.bg.

``
реклама

През идващите дни въздушната маса над страната ще е неустойчива. Във вторник от запад на изток ще премине атмосферно разстройване. На места ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, до сдържан. Дневните температури ще бъдат малко по-ниски и ще се движат в интервала сред 20 и 25 градуса, за София към 20 градуса, оповестиха синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.

В сряда превалявания не се чакат, а дневните температури ще се покачат едва и ще бъдат сред 23 и 27 градуса.

В четвъртък още веднъж ще има следобедни превалявания, а и малко по-ниски температури в Западна България.

На празничния 24 май, петък, още веднъж се чакат следобедни превалявания с температури към 20-25 градуса, като повече се чака да вали в североизточните региони. В събота ще бъде топло, само че най-вече облачно. Слаби валежи се чакат тук-там в североизточните региони.

В изборния ден 26 май – неделя, ще бъде най-вече слънчево, превалявания не се чакат, а температурите ще бъдат сред 23 и 27 градуса, за София към 23 градуса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР