Днес в Гранд Хотел Радисън Блу се състоя специално медийно

...
Днес в Гранд Хотел Радисън Блу се състоя специално медийно
Коментари Харесай

Cambridge English Language Assessment се среща с медиите в България за първи път

Днес в Гранд Хотел Радисън Блу се състоя особено медийно събитие, проведено от Cambridge English Language Assessment, част от Университета Кеймбридж. За първи път представители на влиятелния университет гостуваха в София, с цел да презентират активността си пред българските медии и да ги срещнат с обичаи, качество и благоприятни условия, приети по целия свят. Гост презентатори бяха Стив Маккена, шеф „ Комуникации “, и Дионисия Иоано, шеф „ Маркетинг ” на Cambridge English Language Assessment за Южна Европа.

Изпитите на Университета Кеймбридж за оценяване на британски език (Cambridge English Language Assessment), част от Университета Кеймбридж, имат за съществена цел да оказват помощ на хората по целия свят да учат и поддържат връзка на британски по-пълноценно. Cambridge English Language Assessment създават и оферират огромно многообразие от изпити за придобиване на езикови документи и професионални квалификации. Изпитите на Университета Кеймбридж са както за учащи, по този начин и за учители – те са ориентирани към всички, които желаят да подобрят възможностите си за кариерно развиване, обучение или да се приготвят за пътешестване и живот в чужбина. В международен мащаб те се одобряват от над 20 000 учебни заведения, университети, частни компании, министерства и държавни организации.

Всяка година над 5 милиона души в 130 страни поставят изпитите на Университета Кеймбридж. Cambridge English Language Assessment си сътрудничат с 30 000 изпитващи, 2 700 изпитни центрове в 130 страни и 52 000 регистрирани подготвителни центрове.

„ Като част от Университета Кеймбридж, нашата цел е да подкрепим проучването и преподаването на британски език. Нашите документи са доказателство за това, че човек не просто знае езика, само че и може да го употребява пълноценно в следването, работата и всекидневието си. Броят на учебните заведения, с които работим в България, непрестанно пораства и сме извънредно радостни от обстоятелството, че българските възпитаници се оправят доста по-добре на изпитите спрямо доста свои връстници по целия свят “, разяснява Дионисия Иоано, маркетинг шеф на Cambridge English Language Assessment за Южна Европа.

Изпитите на Университета Кеймбридж съчетават обичаи, класа и авторитет. Те имат над 100-годишна история в оценяването на британския език. От 1913 година досега са извършени над 55 милиона изпита. Изпитите на Университета Кеймбридж бяха отличени с най-престижната бизнес премия във Англия – winner of the Queen's Award 2015 - премията на Кралицата за предприемачество в категорията интернационална търговия. Това е отличие за най-забележителните достижения на локалните компании. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР