Днес в Девня имах удоволствието да участвам в залесителна инициатива,

...
Днес в Девня имах удоволствието да участвам в залесителна инициатива,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов участва в залесителна инициатива в Девня

Днес в Девня имах удоволствието да вземам участие в залесителна самодейност, която се организира в новия парк на града. Заедно с регионалния координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних, народните представители Павел Христов, Таня Петрова, Емилия Милкова, Нели Петрова и Владимир Вълев и общинските съветници от ГЕРБ засадихме 28 дръвчета - липи и кипариси. Това написа Цветан Цветанов във Facebook.

Цифрата не е инцидентна, защото тъкмо 28 са и страните-членки на Европейския съюз. Споделих, че желаеме с тази залесителна самодейност да дадем един конструктивен и положителен старт на предизборната акция и по този метод да се разграничаваме от политическите ни съперници, чието нападателно и провокативно държание отблъсква хората.

На повърхност от към 30 дка, където преди се е простирал разсадник, в индустриалния град се построява паркова среда с детска и спортна площадка, скейт зона, велоалея. „ Поетапно попълняме и алея с бюст-паметници на национални герои и бележити персони, оставили отпечатък в историята на България. Предвиждаме и строителството на православен храм, отдаден на светци, които са живели по нашите земи - в античния Марцианопол. Предстои да има и още атракции за детски игри и забавления”, описа кметът на Девня и общински началник на ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР