Днес в 21:00 часа са последните срещи от група В

...
Днес в 21:00 часа са последните срещи от група В
Коментари Харесай

Иран - Португалия е ключовият мач в група В

Днес в 21:00 часа са последните срещи от група " В " на международното състезание в Русия. Ситуацията в нея е много заплетена, като три тима ще спорят за две свободни места на 1/8-финала. Единственото ясно е, че Мароко завършва безславно присъединяване си в шампионата и отпада, без значение от резултата в последния му мач с Испания през днешния ден. Другата среща сред Иран и Португалия обаче се обрисува да е основна за крайното класиране в групата.

Португалия записа тъждество 3:3 против Испания в първия си мач, а по-късно победи с 1:0 Мароко и събра актив от 4 точки. Така " Мореплавателите " имат педимство пред Иран, който е с 3 точки след успеха с 1:0 над Мароко и загубата с 0:1 от Испания. За Кристиано Роналдо и компания ще е задоволително даже и тъждество в този мач, до момента в който иранците ще би трябвало да търсят единствено и само победа, в случай че желаят да се класират напред.

Задачата на Иран не е доста лесна, защото до момента тимът разчиташе на постоянна игра в отбрана и контраатаки. Възпитаниците на Карлуш Кейрош реализираха единствената си победа досега с огромна доза шанс след автогол в края на Азиз Бухадус. Затова експертът ще би трябвало да измисли някаква нова тактика, в случай че желае да изненада неприятно родната си Португалия.

В същото време " Мореплавателите " не престават да разчитат главно на огромната си звезда Кристиано Роналдо, който безусловно влачи тима на тил досега. Той е създател и на 4-те гола за Португалия от началото на шампионата. Очаква се и през днешния ден всички погледи да бъдат ориентирани към него, само че това може да изиграе неприятна смешка на португалците, в случай че противникът откри метод да го обезврежда.

В другия мач един против различен застават Мароко и Испания. " Ла Фурия " към този момент има 4 точки в актива си след равенството с Португалия и успеха над Иран и значително си обезпечи класиране напред. Все отново в испанския лагер би трябвало да имат едно мислено, защото, в случай че изгубят днешния мач, а Иран победи Португалия, това може да значи отпадане от шампионата, като ще се гледа головата разлика.

Световно състезание, група " В ", 3 кръг:

ИРАН - ПОРТУГАЛИЯ

Вероятни сформира:

ИРАН: Бейранванд, Резаеян, Хосейни, Пуралиганджи, Сафи, Джаханбакш, Ебрахими, Езатолахи, Амири, Ансарифард, Азмун

ПОРТУГАЛИЯ: Патрисио, Герейро, Фонте, Пепе, Седрик, Фернандеш, Карвальо, Моутиньо, Силва, Гедеш, Роналдо

Стадион: " Мордовия Арена ", Саранск
Съдия: Енрике Касерес (Парагвай)
Начало: 21:00 часа

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ИСПАНИЯ - МАРОКО

Вероятни сформира:

ИСПАНИЯ: Де Хеа, Карвахал, Пике, Рамос, Алба, Тиаго, Бускетс, Иниеста, Иско, Коща, Силва

МАРОКО: Мохамеди, Хакими, Коста, Бенатия, Дирар, Бусуфа, Ахмади, Зиеш, Белханда, Амрабат, Каеби

Стадион: " Калиинград "
Съдия: Рашван Ирматов (Узбекистан)
Начало: 21:00 часа

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Мондиал 2018 3 кръг, понеделник 25 юни  Испания 21:00предстои  Мароко
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР