Днес в 17:30 часа започва новият 24-и кръг в Първа

...
Днес в 17:30 часа започва новият 24-и кръг в Първа
Коментари Харесай

Лудогорец ще внимава да не допусне нова грешка под Аязмото

Днес в 17:30 часа стартира новият 24-и кръг в Първа професионална лига с мача сред Берое и Лудогорец. Двата отбора излизат един против различен в Стара Загора в един много предстоящ конфликт. Един против различен застават четвъртият против първия в класирането, което е причина да чакаме трогателен дуел.

Лудогорец съвсем наложително би трябвало да откри метод да си тръгне с трите точки от този дуел. " Орлите " водят в таблицата, само че са следвани компактно по петите от ЦСКА-София и нямат право на никакво разпределяне. Възпитаниците на Димитър Димитров са в серия от 5 следващи победи и ще желаят да продължат с отличната си форма. От друга страна обаче последната загуба на разградчани пристигна точно под Аязмото от другия локален отбор - Верея (1:2), тъй че " зелените " би трябвало доста да внимават да не сгрешат още веднъж там.

Берое пък се намира в напредък в последно време. Отборът в три следващи мача е без загуба, а равенството 0:0 с Левски на " Герена " също може да се одобри като добър резултат. Старозагорци са потвърден войник в Първа лига и могат да основат неприятности на всеки.

Берое обаче не е от най-неудобните противници за Лудогорец в исторически проект. В 17 мача сред двата отбора в елита, старозагорци имат единствено 2 триумфа, до момента в който са позволили 11 загуби. 4 срещи пък са приключили наедно. Друг отрицателен индикатор за домакините през днешния ден е, че те не съумяха да отбележат гол във вратата на разградчани в последните три мача под Аязмото.

Треньорът на старозагорци Александър Томаш не може да употребява през днешния ден контузения Фърчулеску, както и осъдените Борислав Цонев и Педро Еуженио. В тяхно неявяване експертът се чака да заложи на Перниш под рамката и Бандаловски, Иванов, Хаджиев и Леони в отбрана. Охене и Райнов ще са отбранителните халфове, а Адамович ще гради играта пред тях. Желев и Бригидо ще започват на двете крила, а на върха на офанзивата още веднъж ще е Камбуров.

Херо няма кой знае какви проблеми, като единствено Лукас Саша е отвън строя за мача. Треньорът се чака да заложи на Ренан на вратата и карето Сисиньо, Пластун, Моци и Натанаел в защита. Дяков и Анисе ще работят в средата на терена, а Марселиньо ще е плеймейкър. Вандерсон и Лукоки ще бъдат на двете крила, а офанзивата ще води Кешерю.

Първа професионална лига, 24 кръг:

БЕРОЕ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ: Перниш, Бандаловски, Иванов, Хаджиев, Леони, Райнов, Охене, Желев, Адамович, Бригидо, Камбуров

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Пластун, Моци, Натанаел, Анисе, Дяков, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю

Стадион: " Берое ", Стара Загора
Съдия: Драгомир Драганов
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 24 кръг, вторник 6 март  Берое 17:30предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР