Днес в 16:30 часа започва специалното предаване на БНТ, посветено

...
Днес в 16:30 часа започва специалното предаване на БНТ, посветено
Коментари Харесай

БНТ дава старт на специална програма, посветена на световното първенство

Днес в 16:30 часа стартира специфичното предаване на Българска национална телевизия, отдадено на Световното състезание по футбол Русия 2018. Час преди формалното разкриване, спортният екип на публичната телевизия ще показа последните мерки на домакините за сполучливото осъществяване на футболния шампионат на планетата, а с директни включвания от Москва всички детайлности към откриването на шампионата ще следи специфичният делегат на Българска национална телевизия Георги Славчев, написа Sportal.bg.

Водещ на коментарното предаване " Трето полувреме " е Ивайло Ангелов. Негови събеседници в първото турнирно издание ще бъдат футболистите Георги Пеев, който през 2007 бе играч на футболния клуб " Амкар " (Перм) и Михаил Александров, който сега е състезател на осмия тим в съветската Премиер лига - " Арсенал " (Тула). Новите правила, които ще бъдат прилагани за първи път по време на започващия на следващия ден Мондиал, любимците и евентуалните изненади за феновете ще разяснява футболният експерт Велизар Димитров.

В идващите дни мачовете от шампионата на планетата ще разясняват за Българска национална телевизия одобрени анализатори като Ангел Славков, Велислав Вуцов, Владимир Манчев, Христо Янев, Станислав Ангелов. 

Коментарното студио, формалното разкриване на шампионата както и футболната среща сред тимовете на Русия и Саудитска Арабия ще бъдат излъчени директно по БНТ1 и Българска национална телевизия HD, а от 20:00 часа предаването " Трето полувреме " ще продължи по Българска национална телевизия HD с мнения от първия мач на шампионата и коментар на най-интересните моменти.

В 17:30 стартира формалната гала по разкриване на шампионата. По предварителна информация в шоуто ще вземат участие музикалната звезда Роби Уилямс, съветската оперна дива Аида Гарифулина и футболния виртуоз Роналдо.

Всички 64 срещи от програмата на Световното състезание по футбол 2018 ще бъдат излъчени от Българска национална телевизия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР