Днес в 15:00 часа Верея (Стара Загора) посреща Лудогорец в

...
Днес в 15:00 часа Верея (Стара Загора) посреща Лудогорец в
Коментари Харесай

Верея търси първи точки срещу Лудогорец

Днес в 15:00 часа Верея (Стара Загора) посреща Лудогорец в дуел от 18-ия кръг на Първа професионална лига. Домакините на “Трейс Арена” ще създадат нов опит да откраднат точки от разградчани. “Орлите” си остават единственият тим в елита, против който старозагорци имат единствено и само загуби. В трите конфликта до момента Лудогорец непроменяемо печели и то с много гръмки резултати - 5:1, 4:0 и 3:1.

“Зелените” се нуждаят от нов триумф през днешния ден, с цел да не дават късмет на преследвачите да съкратят разликата. Още повече, че мачът на разградчани е преди този на втория ЦСКА-София, като възможна победа ще сложи “червените” под по-голямо напрежение преди техния дуел със Септември (София)

Лудогорец е най-резултатният тим в шампионата досега с 40 маркирани гола и също така е отборът с минимум позволени попадения в гостуванията си - единствено 3. “Орлите” към момента не са усещали загубата надалеч от вкъщи. Всичко това им дава съображение да се усещат като любимец преди днешния дуел.

Домакините имат съществени кадрови проблеми преди днешния мач. Треньорът Илиан Илиев не може да разчита на осъдените Аргилашки и Енчев, както и на контузените Андонов, Балде и Нургалиев. В тяхно неявяване мачът се чака да стартират Колев под рамката и Илиев, Джамия, Елиаш и Слаев в отбрана. Витанов и Бенгюзав ще оперират в средата на терена, а Йорданов и Фенуш ще стартират на двете крила. Иса ще води офанзивата, а Домовчийски ще работи зад тила му.

В Лудогорец пък ще липсва плеймейкърът Марселиньо, който е в лазарета. Днешният дуел ще бъде под номер 50 за Джоди Лукоки в елита. Холандецът ще работи на дясното крило, а с изключение на него мачът ще започват Броун на вратата и Сисиньо, Моци, Терзиев и Натанаел в защита. Дяков и Горалски ще са дуото отбранителни полузащитници, а Анисе ще заеме мястото на Марселиньо зад нападателя. Вандерсон ще работи по лявото крила, а офанзивата ще води Кешерю.

Първа професионална лига, 18 кръг:

ВЕРЕЯ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ВЕРЕЯ: Колев, Илиев, Джамия, Елиаш, Слаев, Витанов, Бенгюзов, Йорданов, Фенуш, Домовчийски, Иса

ЛУДОГОРЕЦ: Броун, сисиньо, Моци, Терзиев, Натанаел, Дяков, Горалски, Анисе, Лудоди, вандерсон, Кешерю

Стадион: “Трейс Арена”, Стара Загора
Съдия: Неделчо Гаджалов
Начало: 15:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК! Първа лига 18 кръг, четвъртък 30 ноември  Верея (Стара Загора) 15:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР