Днес в 13:00 часа отборите на Пирин (Благоевград) и Берое

...
Днес в 13:00 часа отборите на Пирин (Благоевград) и Берое
Коментари Харесай

Пирин ще си припомня как се побеждава Берое

Днес в 13:00 часа тимовете на Пирин (Благоевград) и Берое се изправят един против различен в среща от 16-ия кръг на Първа професионална лига. Домакините ще опитат да си напомнят по какъв начин се побеждава този старозагорски противник. Откакто се завърнаха в елита през сезона 2015/16, “орлетата” имат 4 загуби и 5 равенства в мачовете си против беройци.

В момента обстановката в Пирин не е изключително цветуща предвид на резултатите на отбора. В последните 7 турнирни мача благоевградчани са записали 5 равенства и 2 загуби, като последния триумф на възпитаниците на Милен Радуканов бе против Локомотив (Пловдив) с 5:0 на 9 септември. Това е и единствената домакинска победа на “Орлетата” от началото на сезона.

В същото време в Берое има забележим напредък напоследък. Старозагорци записаха 2 победи и 1 тъждество в последните си 3 мача и започнаха да се изкачват нагоре в класирането, като не са по никакъв начин надалеч от челната тройка. Сега обаче отборът би трябвало да затвърди положителната си форма и да опита да си тръгне с положителен резултат от стадион “Христо Ботев”.

В състава на Пирин има някои кадрови проблеми преди мача. Контузени са Башилев, Рения и Христов. В тяхно неявяване треньорският щаб евентуално ще пусне в игра Макенджиев на вратата и Ничев, Николов, Сандев и Попев в защита. Костадинов и Хендерсън ще са двойката опорни халфове, а Кирилов и Благов ще работят по крилата. Атаката ще води Костов, а зад тила му ще работи Суда.

В същото време Берое е само без контузения Михайлов. Треньорът Александър Томаш се чака да заложи в този мач на Перниш под рамката и Желев, Иванов, Хаджиев и Леони в отбрана. Като и Райнов ще започват в средата на терена, а пред тях ще се подвизама Охене. Еуженио и Карачанаков ще оперират по двете крила, а офанзивата ще бъде водена от Камбуров.

Първа професионална лига, 16 кръг:

ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД) - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ПИРИН: Макенджиев, Ничев, Николов, Сандев, Попев, Костадинов, Хендерсън, Суда, Кирилов, Благов, Костов

БЕРОЕ: Перниш, Желев, Иванов, Хаджиев, Леони, Като, Райнов, Охене, Еуженио, Карачанаков, Камбуров

Стадион: “Христо Ботев”, Благоевград
Съдия: Станислав Ставров
Начало: 13:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР