Днес, утре и в понеделник ще се търси нова сглобка

...
Днес, утре и в понеделник ще се търси нова сглобка
Коментари Харесай

Ваня Григорова очаква сглобката за СОС


Днес, на следващия ден и в понеделник ще се търси нова сглобка за Столичния общински съвет (СОС). Toва съобщи общинският консултант Ваня Григорова , която загуби изборите за кмет на балотажа.

В студиото на Българска национална телевизия Григорова съобщи упованията си " някаква сглобка за СОС да има, макар че държанието на общински съветници на ГЕРБ е: " Искахте властта, искахте да управлявате, ето ви я. " Сглобката на национално равнище, ще се придвижи и на локално равнище, по думите ѝ.

Не сме част от сглобките и в този момент е времето, в което Терзиев би трябвало да покаже, че има екип и незабавно може да влезе в общината, да стартира да прави промени, сподели Григорова. Българска социалистическа партия са подготвени да се срещнат още веднъж с кмета на София Васил Терзиев и да беседват по политики. Това ще се случи на следващия ден, както оповестиха от БСП-София.

" Васил Терзиев ще продължи моделът " Софиянски ", счита Ваня Григорова. Към момента това, което желае тя е да се бори за смяна на структурата на бюджета на Столична община. Има терзание за парите на разчистване на София.

Тя дефинира водената компроматна война против нея като " истерична " по време на локалните избори, провели се на 29 октомври. ПП-ДБ и Спаси София взеха договорката, тъй като милионерът (Васил Терзиев - б.р.) може да си заплати акцията на локалните избори, а Борис Бонев да стане ръководител на СОС.

Ваня Григорова съобщи, че не се занимава с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и нямало какво да дели с нея. " Няма по какъв начин да имам никакви отношение с госпожа Нинова, аз не съм партиен член ", уточни тя.

По отношение на Бюджет 2024, Григорова съобщи, че е обезпокоена от замразяването на компенсациите за безработица.
 Очаква ли ни спектакъл по време на ротацията?
Очаква ли ни спектакъл по време на ротацията?

Още през февруари месец ще стартират диалозите, а може би и цирковете
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР